nieuwsoverzicht
VC Spaarnestad nieuws
zondag, 7 november 2010 - door Onbekend
Ook 3e editie Klaverjastoernooi succes

Afgelopen vrijdag vond in de kantine van de Beijneshal de 3e editie van het VC Spaarnestad Klaverjastoernooi plaats. In totaal waren er 11 teams aanwezig, waaronder titelverdediger Stiefbeen (Dhr. Bosman).


Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes werden in totaal vier rondes gespeeld. Na deze reguliere wedstrijden, kon rond middernacht de finale worden gespeeld tussen ĎDe Straaljagersí (Sander v/d Beld & Jaap van Duijn) en ĎSucces is ín keuzeí (Eugene La Haye & Jan Pieterse). De kleine finale werd gespeeld tussen ĎGeef nel ín lel (Pieter Ewouds & Jaap Grol) en ĎBoer zoekt nelí (Ivo van Boxmeer & Jonne Pilon).

De finale werd met grote cijfers gewonnen door ĎSucces is ín keuzeí, ondanks het loepzuivere verzaken van Jan P. De uiteindelijke top 3 zag er dan ook alsvolgt uit:

  1. 1. Succes is ín keuze
  2. 2. De Straaljagers
  3. 3. Boer zoekt nel

Al met al was ook de derde editie weer een groot succes. Opvallend was het grote aantal potjes dat er werd verzaakt; ook door ervaren spelersÖ.

Vooralsnog staat de volgende editie van het VC Spaarnestad† Klaverjastoernooi gepland op zaterdag 12 februari 2011. Het toernooi vindt dan plaats na de wedstrijden in de Beijneshal.

Aankomende activiteiten
15-09     Start competitie
20-09     Eerste thuiszaterdag
27-09     Thuiszaterdag
05-10     Trainerscursus VT2
10-10     Algemene Leden Vergadering
11-10     Mini-activiteit
belangrijk nieuws