Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Uitnodigingen

We ontvangen regelmatig uitnodigingen voor activiteiten & toernooien. De vraag is wat we hiermee doen; we willen leden wel informeren, maar niet bombarderen met mails/nieuws. We hebben daarom besloten een extra item op de website aan te maken: "activiteiten en uitnodigingen". Hier kan iedereen terecht voor meer info.

In het eerste weekend na Pinksteren ben je welkom op het leukste volleybal event van Nederland. Op 5, 6, 7 juni wordt het sportpark in Budel omgetoverd tot een fantastisch volleybal festival. Dit jaar belooft extra speciaal te worden, want het is de 50e editie. Schrijf je in en geniet van 3 dagen volleybal en de gaafste dj's, acts en bands. Lees meer op de website.
Lees meer
Zoals ieder jaar organiseert Volleybalclub Merenwijk in maart het beroemde tulpentoernooi, dit jaar zelfs voor de 40ste keer.Dit jaar vind het toernooi plaats op zaterdag 21 maart, zoals gebruikelijk in sporthal de Does aan het Amaliaplein in Leiderdorp. Er is plaats voor in totaal 24 teams in te delen in 4 verschillende poules. Er is dus beperkte plaats. Een aanmelding is pas geldig na voldoen van de financiele verplichting; het inschrijfgeld bedraagt 50 euro, over te maken naar NL56 INGB 0003 8115 00 ten name van VOLLEYBALCLUB MERENWIJK. Indeling geschied zo veel mogelijk in de poule als aangegeven op het inschrijfformulier....
Lees meer