Bavo Beach opent 14 juni 2018

Tien prachtige beachvolleybalvelden dichtbij het centrum van Haarlem!

Welkom bij Bavo Beach, de nieuwe beachvolleybal vereniging in Haarlem.

Er liggen 10 professionele volleybalvelden klaar om te trainen of een heerlijk potje beachvolleybal te spelen! Later in het seizoen kan er een verfrissend drankje worden gedronken in het gezellige Beach clubhuis. Bavo Beach wordt dé beachvolleybalvereniging van Haarlem voor jong en oud, professioneel en recreatief.

De contributiebedragen voor een seizoen zijn:

  • jeugd t/m 12 jaar €35
  • van 12-18 jaar €50
  • studententarief €60
  • senioren contributie €80
Het eerste seizoen is niet volledig en daarom gelden deze bedragen voor seizoen 2018:
  • jeugd €35
  • studententarief €45
  • senioren contributie €70
Je kunt nu inschrijven als lid of aanmelden voor onze nieuwsbrief. Vul nu een van onze inschrijfformulieren in.

Inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij dé beachvolleybal vereniging van Haarlem? Ben je nog geen lid van Spaarnestad, vul dan het formulier voor nieuwe leden in. Ben je al lid van Spaarnestad, dan vul je het speciale formulier in. Je kunt er ook voor kiezen op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van Bavo Beach. Vul dan onderstaand formulier in.

Na ontvangst van dit formulier ontvang je spoedig meer informatie.

Locatie

Bavo Beach wordt gevestigd aan het Henk van Turnhoutpad, 2034JL Haarlem.
We beschikken op deze locatie straks over 10 mooie beachvolleybalvelden en een prachtig beachclubhuis.

Artistieke impressie Bavo Beach
Locatie Bavo Beach

Impressie van de toekomst

Toekomstig Bavo BeachToekomstig Bavo BeachToekomstig Bavo Beach

Nieuws

Bavo Beach is geopend - 16 juni 2018

Sinds donderdag 14 juni 2018 heeft de Haarlemse volleybalvereniging Spaarnestad de beschikking over tien nieuwe beachvolleybalvelden. De velden liggen in het stadsdeel Schalkwijk, vlak bij het Spaarne. Met de realisatie is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Dankzij een investering van de gemeente Haarlem, diverse particulieren en de vereniging zelf, kon de locatie uiteindelijk snel worden omgetoverd tot een nieuw sportcomplex waar heel Haarlem trots op kan zijn.

Onder grote belangstelling van onder meer de Haarlemse wethouder van sport Merijn Snoek, Nevobo-directeur Guido Davio, vertegenwoordigers van de gemeente Haarlem en ambassadeur van dit project Sanne Keizer, werd de locatie officieel geopend door tientallen jonge jeugdleden van Spaarnestad die een beachbal de lucht ingooiden. En daarna werd er uiteraard op de velden door jong en oud nog een balletje geslagen.

Met de tien nieuwe velden hoopt Bavo Beach Haarlem, als onderdeel van Spaarnestad, deze snel groeiende sport ook in Haarlem verder te promoten.

 

Bavo Beach aan het Spaarne - 5 juni 2018

Beachvolleybal hoort in het rijtje van hippe sporten als kitesurfen en snowboarden. Ook Haarlemmers hebben vanaf donderdag 14 juni de mogelijkheid om deze sport te beoefenen en wel bij Bavo Beach bij het Spaarne. De nieuwe club, behorend bij de Volleybal Combinatie Spaarnestad, hoopt veel nieuwe leden te begroeten en richt zich op de recreant. Sporters die voor het laatst op de middelbare school een volleybal hebben aangeraakt, zullen straks naast de liefhebbers met strakke lijven en dito zonnebrillen hun set ups en smashes kunnen maken. De sport is zo intensief dat de kilo’s er bij beoefenaren afvliegen. De tien nieuwe velden van de beachvolleybalclub zijn bijna klaar. Shovels hebben bergen zand op de juiste plaats op het nieuwe sportterrein geduwd tussen de voetbal- en softbalvelden van Dio en de sportvelden van Olympia.

Lees meer in het artikel dat 2 juni in het Haarlems Dagblad verscheen.

11 juni graven, 14 juni ballen! - 29 mei 2018

De planning van de beachvolleyballocatie is aangepast. Vandaag worden de laatste vrachtwagentjes zand op het veld gestort. Er was een foutje in de berekening geslopen waardoor er nog extra zand besteld moest worden. Komende week worden de laatste 'stelcon platen' gelegd, waarna ook de eerste containers op hun plek gezet kunnen worden.

Graag nodigen we iedereen uit om de 14de langs te komen. Tussen half 6 en 7 zijn de velden gereserveerd voor alle jeugdleden. Vanaf half 8 mogen alle volwassenen het veld op. Tussen 19 en 19:30 vindt de officiele opening plaats.

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven als lid, we hebben een formulier voor Spaarnestad leden en een voor nieuwe leden.

Wij zoeken onder andere mensen om te helpen bij werkzaamheden op maandag 11 juni.  Wie komt in de avond helpen met het ingraven van de palen en het uitzetten van de netten?

Lees meer in onze laatste nieuwsbrief.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons