Nieuw in Haarlem: Bavo Beach

Tien prachtige beachvolleybalvelden dichtbij het centrum van Haarlem!

Welkom bij Bavo Beach, de nieuwe nieuwe beachvolleybal vereniging in Haarlem.

De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt om op 26 mei 2018 (onder voorbehoud) de deuren te openen van de nieuwe beachvolleybal locatie in Haarlem. Er liggen dan 10 professionele volleybalvelden klaar om te trainen of een heerlijk potje beachvolleybal te spelen! Later in het seizoen kan er een verfrissend drankje worden gedronken in het gezellige Beach clubhuis. Bavo Beach wordt dé beachvolleybalvereniging van Haarlem voor jong en oud, professioneel en recreatief.

Contributie t/m 12 jaar is €35, van 12-18 jaar is €50, studententarief is €60, senioren contributie is €80 per seizoen. Tot aan de opening krijgen alle early birds een singlet cadeau.

Je kunt nu inschrijven als lid of aanmelden voor onze nieuwsbrief. Vul nu een van onze inschrijfformulieren in.

Inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij dé beachvolleybal vereniging van Haarlem? Ben je nog geen lid van Spaarnestad, vul dan het formulier voor nieuwe leden in. Ben je al lid van Spaarnestad, dan vul je het speciale formulier in. Je kunt er ook voor kiezen op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van Bavo Beach. Vul dan onderstaand formulier in.

Na ontvangst van dit formulier ontvang je spoedig meer informatie.

Locatie

Bavo Beach wordt gevestigd aan het Henk van Turnhoutpad, 2034JL Haarlem.
We beschikken op deze locatie straks over 10 mooie beachvolleybalvelden en een prachtig beachclubhuis.

Artistieke impressie Bavo Beach
Locatie Bavo Beach

Impressie van de toekomst

Toekomstig Bavo BeachToekomstig Bavo BeachToekomstig Bavo Beach

Nieuws

Bavo Beach krijgt groen licht - 19 april 2018

Tijdens de vergadering op 18 april heeft de ALV van Spaarnestad groen licht gegeven voor de start van de beachvolleybal tak.
Onder de naam Bavo Beach zal de nieuwe activiteit vorm gaan krijgen.
Maandag al wordt gestart met de aanleg van de velden, waarna snel zal worden begonnen met de plaatsing van de containers waarin de benodigde facilieiten zoals douches, toiletten en materiaalopslag een plek zullen krijgen.
De verwachting is dat er al in mei kan worden gespeeld op deze nieuwe en unieke locatie.

Beachvolleybal bij het Spaarne - 3 april 2018

Op een ongebruikt stuk grond van voet- en softbalvereniging Dio komt een beachvolleybalvereniging. De tien velden van zand aan het Tennispad bij het Spaarne kunnen snel worden aangelegd. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 april en geschreven door Arthur de Mijttenaere.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons