Minikamp 2017

Ieder jaar organiseert de Minicommissie het Minikamp. Daarvoor nodigen we alle mini's vanaf 7 jaar uit!

Het Minikamp is een weekend vol sport, spel en plezier. Het bevat een overnachting en is een 'must' voor iedereen die bij de mini's zit. Veel oudere jeugdleden praten nu nog over hoe gaaf hun Minikamp was!

Wanneer wordt het Minikamp gehouden?

In het weekend van 13 en 14 mei 2017 worden de mini's op zaterdag rond 11:00 uur verwacht en ontvangen door de 'kampcrew' (dit zijn minitrainers en andere enthousiaste vrijwilligers). Op zondag mogen de mini's rond 16:00 uur weer opgehaald worden. De mini's blijven dus overnachten!

Waar wordt het Minikamp gehouden?

Voor dit weekend hebben wij de beschikking over het scouting gebouw van scoutinggroep "Stella Maris - St. Willibrordus" in Zandvoort. Bij de bevestiging van de aanmelding zal er een routebeschrijving, een plattegrondje en andere belangrijke informatie verstrekt worden.

Wat kost het Minikamp?

De kosten voor dit weekend bedragen per mini € 40. Hiermee kunnen wij de huur betalen van het scouting gebouw, de meeste maaltijden en natuurlijk de prijsje die er gewonnen kunnen worden! Het rekeningnummer en verdere informatie volgen later.

Hoeveel mini's kunnen er mee?

Om het Minikamp door te laten gaan, zijn er minimaal 20 mini's nodig. Er is niet onbeperkt plaats voor alle mini's, dus wij zullen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Weer er dus snel bij met opgeven!

Hoe kan ik mijn kind(eren) opgeven?

Opgeven kan het formulier hieronder in te vullen. Zorg er in ieder geval voor dat de inschrijving voor 31 maart 2017 binnen is! ls je je kind hebt opgegeven, gaan we er vanuit dat het mee gaat. Het intrekken van de aanmelding binnen 2 weken voor de start (dus na 29 april 2017), is niet kosteloos. We brengen dan een bedrag van € 20 in rekening, omdat op dat moment een groot deel van de kosten al gemaakt is.

Met vriendelijke groet,

Namens de Minikampcommissie van VC Spaarnestad,
Jessica den Nijs

De aanmelding is gesloten.