Coronaprotocol

Contributie

Voor de contributie van het lopende zaalseizoen hebben we als bestuur de volgende beslissingen genomen:

• De basiscontributie blijft gelijk aan de contributie van vorig jaar;
  • De besparing op de zaalhuur van afgelopen seizoen (maart/april) verwerken we als een eenmalige korting op de basiscontributie (afhankelijk van het lidmaatschap zal die korting tussen de € 10,- en € 21,- bedragen) – zie de contributietabel;
  • Van het nieuwe contributiebedrag dient 50% op 30 November te zijn betaald;
  • Het 2e deel van de contributie wordt in januari 2021 vastgesteld. Dit is onder andere afhankelijk van de volgende zaken:
    • Vervallen van trainingen/wedstrijden in de periode sept-dec 2020;
    • Korting vanuit de Nevobo op de afdracht naar de Nevobo ivm de competities;
    • Uitzicht op het wel/niet door kunnen gaan van trainingen en/of wedstrijden in de periode jan-april 2020;
  • De trainers krijgen dit seizoen alleen een vrijwilligersvergoeding voor de trainingen die zij wel hebben gegeven.

Uiteraard zullen we op de ALV de afrekening 2019-2020 presenteren en een begroting 2020-2021 met alle bijbehorende uitgangspunten. Maar dat dit ook financieel een raar jaar wordt, dat mag duidelijk zijn. We hopen op een ieders begrip en medewerking zodat we ook financieel deze crisis overwinnen.

Zie voor meer details en bedragen de contributietabel in deze pdf.

contributies seizoen 2020/2021

Bedragvoor wie
€ 292,50Senioren 1 keer per week trainend + competitie
€ 420,00Senioren 2 (of meer) keer per week trainend + competitie
€ 217,50Senioren alleen trainend (geen competitie)
€ 222,50Junioren 1 keer per week trainend + seniorencompetitie
€ 350,00Junioren 2 (of meer) keer per week trainend + seniorencompetitie
€ 222,50Junioren 1 keer per week trainend + juniorencompetitie
€ 350,00Junioren 2 (of meer) keer per week trainend + juniorencompetitie
€ 197,50Junioren alleen trainend (geen competitie)
€ 197,50Mini's/Inimini's
€ 192,50Zitvolleyballers
€ 167,50Recreanten
€ 225,00Zondagtrainingen
€ 50,00Vrienden van Spaarnestad

Aanvullende bedragen moeten nog vastgesteld worden:

• Mini (2x training ddw)
  • Bavo Beach
  • Minikamp
  • Jeugdkamp
  • Doortrainen na seizoen

Spelers die structureel meer dan 1 keer week trainen betalen een toeslag in verband met de extra trainingsfaciliteiten. Deze toeslag geldt allen voor de 2e training, meerdere trainingen worden niet extra belast.

De recreanten die meedoen aan de diverse recreanten competities krijgen nog een toeslag afhankelijk van het aantal toernooien dat ze spelen. Per saldo worden de kosten 1 op 1 doorberekend.

Hoe kun je betalen?

Je kunt de contributie direct vanaf de website te betalen via IDeal.

Dit is het nummer van de bankrekening van Volleybal Combinatie Spaarnestad:

IBAN: NL33 INGB 0004 4004 13

Sinds seizoen 2015/2016 maken we geen gebruik meer van machtingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de contributie.

Je wordt gevraagd het eerste deel  uiterlijk 30 november over te maken naar rekeningnummer NL33 INGB 0004 4004 13 tnv VC Spaarnestad o.v.v. je naam.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via penningmeester@vcspaarnestad.nl.