Mini's

Bij Spaarnestad kan je vanaf 6 jaar al komen volleyballen. Doordat we het Circulatie Mini Volleybal (CMV) model gebruiken, kan iedereen tussen 6 en 12 op het eigen niveau meedoen.

De trainingen zijn elke vrijdag in de Beijneshal in twee rondes: van 16:00 - 17:30 uur en van 17:30 - 19:00 uur. In de vakanties hebben we geen training.

De wedstrijden zijn elk maand in een toernooivorm op zaterdag.

Naast het volleybal organiseren we ook veel activiteiten!

Eerst meedoen, dan lid worden

Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Dan kan je er maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Wij vinden dat het volleybal belangrijker is dan lid zijn. Daarom mag je altijd drie proeflessen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

We hebben het liefst dat je even contact opneemt om te kijken waar je het beste mee kan doen. Dan kunnen wij een leuk team voor je zoeken en kunnen wij de trainer op de hoogte brengen dat jij er zal zijn.

Informatieboekje

Ieder seizoen krijgen alle jeugdleden het informatieboekje. Hierin staat alle informatie over het volleybal bij Spaarnestad. Veel van de informatie staat ook op de website, maar het is handig om alles in één boekje te hebben. Alle nieuwe leden krijgen dit boekje uiteraard ook! Het boekje van 2017-2018 kan je hier downloaden.

Als je iemand van de Minicommissie wil bellen of mailen, kan je hier de leden van de Minicommissie vinden.