Mini's

Spaarnestad heeft groepen van alle leeftijden van het volleybal. Met ruim 150 jeugdleden verdeeld over 17 teams zijn we dan ook in de wijde omtrek van Haarlem de club met de grootste jeugdafdeling. Hierdoor is er altijd wel een groep waar jij goed in past!

Eerst meedoen, dan lid worden

Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Dan kan je er maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Wij vinden dat het volleybal belangrijker is dan lid zijn. Daarom mag je altijd drie proeflessen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. Wil je blijven volleyballen, dan pas word je lid van Spaarnestad.

We hebben het liefst dat je even contact opneemt om te kijken waar je het beste mee kan doen. Dan kunnen wij een leuk team voor je zoeken en kunnen wij de trainer op de hoogte brengen dat jij er zal zijn.

Informatieboekje

Ieder seizoen krijgen alle jeugdleden het informatieboekje. Hierin staat alle informatie over het volleybal bij Spaarnestad. Veel van de informatie staat ook op de website, maar het is handig om alles in één boekje te hebben. Alle nieuwe leden krijgen dit boekje uiteraard ook! Het boekje kan je hier downloaden.

Jonger dan 12 jaar

De jeugd die jonger is dan 12 jaar noemen wij de mini's. Zij trainen op vrijdag in de Beijneshal van 16:00 tot 17:30 uur of van 17:30 tot 19:00 uur.

De competitie van de mini's is één keer per maand op een zaterdag. Er wordt dan een toernooi gespeeld tegen teams van andere verenigingen. Het minivolleybal is anders dan het volwassen volleybal. Er zijn verschillende niveaus: alleen vangen en gooien, alles spelen en uiteraard alle combinaties daar tussen. Je kan daardoor altijd meedoen met de competitie op jouw eigen niveau!

Als je iemand van de Minicommissie wil bellen of mailen, kan je hier enkele leden van de Minicommissie vinden.

Remco Damen, 06-52586382
Tessa Moree, 06-46242882