Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Minikamp 2019

Ieder jaar organiseert de minicommissie het minikamp. Daarvoor nodigen we alle mini's vanaf 7 jaar uit!

Het minikamp is een weekend vol sport, spel en plezier. Het is een 'must' voor iedereen die bij de mini's zit; veel oudere jeugdleden praten nu nog over hoe gaaf hun minikamp was!

Datum

Dit jaar is het kamp in het weekend van 25 en 26 mei. De mini's worden op zaterdag rond 10.30 uur verwacht en ontvangen door de "kampcrew" (minitrainers en andere enthousiaste vrijwilligers). Op zondag mogen de mini's rond 16.00 uur weer worden opgehaald. De mini's blijven dus overnachten.

Locatie

Voor dit weekend hebben wij op zaterdag overdag de sporthal in Zandvoort gehuurd en voor daarna het scoutinggebouw van scoutinggroep 'Stella Maris - St. Willibrordus' in Zandvoort.

Kosten

De kosten voor dit weekend bedragen € 45 per mini. Hiermee betalen we onder andere de huur van het scoutinggebouw en de sporthal, de maaltijden en natuurlijk de shirts die de kinderen krijgen! Verdere informatie over de betaling volgt bij de bevestiging van de inschrijving.

Beperkte plaats

Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wij zullen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Wees er dus snel bij!

Inschrijven

Opgeven kan het formulier hieronder in te vullen. Zorg er in ieder geval voor dat de inschrijving voor 14 april 2019 binnen is! Een bevestiging van deelname volgt na deze datum. Als je je kind hebt opgegeven, gaan we er vanuit dat het mee gaat. Het intrekken van de aanmelding binnen 2 weken voor de start (dus na 10 mei 2019), is niet kosteloos. We brengen dan een bedrag van € 20 in rekening, omdat op dat moment een groot deel van de kosten al gemaakt is.

Wij hopen op een leuk kamp met veel mini's! Vragen? Mail dan naar minikamp@vcspaarnestad.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de Minikampcommissie van VC Spaarnestad,
Jessica den Nijs

Aanmelden

De aanmelding is gesloten.