Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vrienden van VC Spaarnestad

In de huidige tijd waarin Social Media een steeds grotere rol begint te spelen beseffen we gelukkig nog vaak genoeg hoe belangrijk het is om elkaar in levende lijve te treffen en te spreken, in plaats van enkel nog via een beeldscherm en een toetsenbord.

Alle sportiviteit en gezelligheid die VC Spaarnestad kent versterkt dit besef alleen maar, en maakt het ook keer op keer zichtbaar.

VC Spaarnestad is een bron van vriendschap waarin alle leden, oud leden en andere betrokkenen bij de club de vrienden zijn, die stuk voor stuk de club een warm hart toedragen.

Voor een bedrag vanaf 50 euro per volleybalseizoen kun jij vriend worden van de "Vrienden van VC Spaarnestad". Met dit geld geef jij blijk van het warme hart dat je de vereniging toedraagt en kan de vereniging verder bouwen aan de toekomst.

Met het geld dat de Vrienden van Spaarnestad betalen, zorgt Spaarnestad voor kwalitatief goede trainers voor onze jeugd. er staan al veel gediplomeerde trainers en waar mogelijk wordt geinvesteerd in trainerscursussen.

Wordt ook vriend van VC Spaarnestad!

Op dit moment kennen we de volgende vrienden:

 1. Wim Habraken
 2. P Bosman
 3. Amessa
 4. H Faber
 5. M vd Bosch
 6. C Nieuwenhuizen
 7. H Gommers
 8. P Wetterhahn
 9. Karel Spaas
 10. Ber Nederstigt
 11. Wim te Riele
 12. Jaap Vos
 13. Joop Kuijk
 14. Pim Nederstigt
 15. Jan van den Heuvel
 16. Webbie
 17. familie van den Broek
 18. Jan Koehorst
 19. De Bakkies
 20. Riet en Walter Ooms
 21. Frank Moerkerk
 22. Ines Schornagel
 23. Gerard Franse
 24. Kuikens van de Haan
 25. Annika Conner