Vrienden van VC Spaarnestad

In de huidige tijd waarin Social Media een grote rol speelt beseffen we gelukkig nog vaak genoeg hoe belangrijk het is om elkaar in levende lijve te treffen en te spreken, in plaats van enkel nog via een smartphone of beeldscherm en toetsenbord.

Alle sportiviteit en gezelligheid die VC Spaarnestad kent versterkt dit besef alleen maar, en maakt het ook keer op keer zichtbaar.

VC Spaarnestad is een bron van vriendschap waarin alle leden, oud leden en andere betrokkenen bij de club de vrienden zijn, die stuk voor stuk de club een warm hart toedragen.

Voor een bedrag vanaf 50 euro per volleybalseizoen kun jij vriend worden van de "Vrienden van VC Spaarnestad". Met dit geld geef jij blijk van het warme hart dat je de vereniging toedraagt en kan de vereniging verder bouwen aan de toekomst.

Met het geld dat de Vrienden van Spaarnestad betalen, zorgt Spaarnestad voor kwalitatief goede trainers voor onze jeugd. er staan al veel gediplomeerde trainers en waar mogelijk wordt geinvesteerd in trainerscursussen.

Wordt ook vriend van VC Spaarnestad!

Op dit moment kennen we de volgende vrienden:

1. Tante Mathilde
  2. Wim Habraken