Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vrienden van VC Spaarnestad

In de huidige tijd waarin Social Media een steeds grotere rol begint te spelen beseffen we gelukkig nog vaak genoeg hoe belangrijk het is om elkaar in levende lijve te treffen en te spreken, in plaats van enkel nog via een beeldscherm en een toetsenbord.

Alle sportiviteit en gezelligheid die VC Spaarnestad kent versterkt dit besef alleen maar, en maakt het ook keer op keer zichtbaar.

VC Spaarnestad is een bron van vriendschap waarin alle leden, oud leden en andere betrokkenen bij de club de vrienden zijn, die stuk voor stuk de club een warm hart toedragen.

Voor een bedrag vanaf 50 euro per volleybalseizoen kun jij vriend worden van de "Vrienden van VC Spaarnestad". Met dit geld geef jij blijk van het warme hart dat je de vereniging toedraagt en kan de vereniging verder bouwen aan de toekomst.

Met het geld dat de Vrienden van Spaarnestad betalen, zorgt Spaarnestad voor kwalitatief goede trainers voor onze jeugd. er staan al veel gediplomeerde trainers en waar mogelijk wordt geinvesteerd in trainerscursussen.

Wordt ook vriend van VC Spaarnestad!

Op dit moment kennen we de volgende vrienden:

 1. P Bosman
 2. Amessa
 3. H Faber
 4. M vd Bosch
 5. C Nieuwenhuizen
 6. H Gommers
 7. P Wetterhahn
 8. Karel Spaas
 9. Ber Nederstigt
 10. Wim te Riele
 11. Jaap Vos
 12. Joop Kuijk
 13. Pim Nederstigt
 14. Jan van den Heuvel
 15. Webbie
 16. familie van den Broek
 17. De Bakkies
 18. Riet en Walter Ooms
 19. Ines Schornagel
 20. Gerard Franse
 21. Kuikens van de Haan
 22. Annika Conner