Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Geen scheidsrechters... euro 1400 boete!

Geplaatst op:
16 november 2010
Door:
Onbekend
Categorie:
Algemeen

Vorig seizoen 1400 euro voor 2010-2011 4500 euro

 

VOLGEND SEIZOEN TEAMS TERUGTREKKEN ????

We hebben deze week al een boete gekregen van de Nevobo van € 1400,- ivm het tekort aan geleverde scheidsrechters in het afgelopen seizoen 2009-2010. Voor 2010-2011 is dit uiteraard ook niet meegenomen in de begroting. Als we niets doen zal de boete voor dit seizoen ongeveer € 4500,- gaan bedragen en zullen er teams teruggetrokken gaan worden uit de competitie voor het seizoen 2011-2012.

 

Willen we als vereniging en als volleyballer onze persoonlijke en sportieve ambities blijven waarmaken dan zullen we ook iets aan ons verplichtingen moeten doen.

 

 

VC Spaarnestad heeft van de Nevobo te horen gekregen dat wij een zeer groot tekort hebben aan scheidsrechters en dan met name op 1e klasse niveau en hoger. Op basis van onze teams in de 1e klasse en hoger zouden we 19 scheidsrechters moeten leveren per thuisronde.

We staan nu op 4. !!!!!

De Nevobo biedt nu een verkorte VS3 scheidsrechterscursus aan voor "de ervaren volleyballers"

De eerste cursus vindt plaats op zaterdag 18-12-2010 19-02 en 16-04 2011.

Hiervoor is de aanmelding verlengd tot 17 november.

Bij voldoende aanmeldingen zijn wij als vereniging zelfs in staat om deze cursus zelf te organiseren met medewerking van Jan Koehorst, Jos Weijers en Dirk Snikkers.

Het bestuur wil jullie daarom dan ook verzoeken om per team minimaal 1 of 2 spelers aan te melden voor de scheidsrechterscursus. Als we meer scheidsrechters krijgen, zijn we ook in staat om 1 scheidsrechtersplek straks door meerdere mensen de laten invullen waardoor je per seizoen maar een zeer beperkt aantal wedstrijden hoeft te fluiten. Verder kunnen we bij voldoende aanmeldingen de cursus in de Beyneshal geven op een zaterdagochtend voor de wedstrijden.

De Nevobo is momenteel al druk aan het inventariseren waar de grootste knelpunten liggen. Eén van de maatregelen die zij daarbij willen gebruiken is het terugtrekken van teams uit de competitie. In de voormalig regio Midwest heeft dit de afgelopen jaren al een paar keer plaatsgevonden. Om te voorkomen dat dit ook bij VC Spaarnestad gaat gebeuren vragen we dus om jullie gezamenlijke medewerking. Het bestuur gaat er vanuit dat het geen loos dreigement is van de Nevobo.

Graag verneemt het bestuur op korte termijn welke namen wij kunnen noteren. De namen kunnen doorgegeven worden aan Jos Weijers, CC bestuur.