Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Het was weer een feest...

Geplaatst op:
2 december 2010
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
wedstrijdverslagen
Dames 2

Na de mindere prestaties tegen de US teams was Dinto het slachtoffer van de dadendrang van dames 2. Op Marlies Muns na was het team eindelijk weer compleet en om Marlies te vervangen waren Steffie en Anneline toegevoegd aan onze reserves.

De wedstrijd begon rommelig. Uitloop vorige wedstrijd, beide scheidsrechters niet opgekomen en geen lijnrechters. Dankzij Jos Weijers kon de wedstrijd toch doorgaan. Het werd een van de betere potten van dames 2. Het inmiddels befaamde driehoekje werd weer in ere hersteld. De driehoek Ingrid/Kate/Wieneke werkte perfect. Compliment aan Wieneke die steeds beter gaat spelen en voor de tegenpartij een gevreesde hard-hitter begint te worden. Daarnaast Marieke als zwevende buitenaanvalster en Barbara in de spits met een vrije rol. Dat alles moest in de hand worden gehouden door Ines en Marloes die dat prima deden.

Na twee regelmatige sets (16 en 20) ging de handrem er in de derde set definitief af. Dinto uit het verre Warmerhuizen werd alle kanten opgeslagen. Daarbij was de 1e tempo van Ines op Ingrid binnen de meter wel een hele mooie. Terplekke werd een nieuw gebod aan de 10 geboden van dames 2 toegevoegd. Een teamschotel van de coach als de tegenstander niet meer dan 10 punten haalde. Het werd 25-9, dus de frituur kon alvast warmlopen.

In de vierde set namen Anneline (voor Barbara) en Steffie (voor Marieke) plaats in het team. Geen gas terug, kaport beuken en weer.... een teamschotel. Deze werd opgedragen aan de assistent coach Marlies. Met 25-10 een prachtige overwinning en ... de kopgroep komt weer in zicht.

Dank aan Guus en Joke Schornagel die als ereleden weer alle cijfertjes op het formulier zetten en de bordjes op de juiste manier lieten omvallen.

Het bleef nog lang onrustig in de Beynes.