Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Zitvolleybal

Zitvolleyballers VC Spaarnestad bijna kampioen in de 1e divisie

Geplaatst op:
20 april 2016
Door:
De Webmaster
Categorie:
wedstrijdverslagen
Op zaterdag 16 april kwamen zitvolleybalteams uit heel Nederland bij elkaar in het Kennemer Sportcenter om een competitietoernooi in de 1e en 2e divisie te spelen. VC Spaarnestad was gastheer en deed zelf met twee teams mee. Op beide niveaus werd fanatiek gespeeld, wat tot mooie en spectaculaire momenten leidde. In de 2e divisie verzekerde het team van GOK zich van het kampioenschap. Spaarnestad 2 staat in die competitie op een mooie 3e plek. In de 1e divisie wist Spaarnestad 1 zaterdag alle wedstrijden te winnen, waardoor het team tijdens het afsluitende toernooi op 21 mei in Apeldoorn nog maar één set hoeft te winnen om het kampioenschap binnen te slepen.

Bij de organisatie werd Spaarnestad ondersteund door studenten van de opleiding Sport & Bewegen van Hogeschool InHolland. Sport & Bewegen kent een lesprogramma 'Aangepast sporten', waarbinnen de studenten ervaring opdoen met (het begeleiden van) sporten voor mensen met een beperking. Voor deze gelegenheid deed er ook een team van Sport & Bewegen mee aan de 2e divisiewedstrijden.

VC Spaarnestad is voor het komende seizoen nog op zoek naar nieuwe spelers voor de twee zitvolleybalteams. Ben jij of ken jij iemand die door een blessure of een andere beperking niet (meer) staand kan sporten? Mogelijk is zitvolleybal dan een goede optie. Meer weten? Neem dan contact op via zitvolleybal@vcspaarnestad.nl.