Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Zitvolleyballers kampioen 1e divisie

Geplaatst op:
27 mei 2016
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Het 1e zitvolleybalteam van Spaarnestad is kampioen geworden in de 1e divisie. Zaterdag 21 mei speelde het team in Apeldoorn het laatste competitietoernooi van het seizoen. Er hoefde nog maar één set gewonnen te worden om net als vorig seizoen het kampioenschap te behalen. Die gedachte zorgde misschien toch voor wat druk, want de eerste wedstrijd, tegen nummer 2 Allvo, was niet om aan te zien. Het team speelde ver beneden het normale niveau en verloor terecht met 2-0. Daarna wist het team zich echter goed te herstellen, want de andere drie wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Na afloop kreeg aanvoerster Rita Kahn de trofee uitgereikt en kon het team genieten van het verdiende hapje en drankje.

 

Het tweede team speelde misschien wel het beste toernooi van het seizoen. Het verloor weliswaar van kampioen GOK 2, maar won van provinciegenoten VCH en Zaanstad. Daarmee stelde het team de 3e plaats veilig en kwam het zelfs nog in de buurt van de 2e plaats van Zaanstad.

 

Kom ook zitvolleyballen!

Nu het seizoen is afgelopen zijn we al weer druk bezig met de teamindelingen voor het komend seizoen. En we zijn nog op zoek naar nieuwe spelers. Ben jij iemand of ken je iemand die door een blessure (tijdelijk) niet meer staand kan volleyballen? Dan is zitvolleybal waarschijnlijk een goed en vooral leuk alternatief. We zoeken zowel spelers die competitie willen spelen als mensen die (af en toe) mee willen trainen. Met meer mensen kunnen we namelijk beter trainen en jij kunt daarbij een handje helpen. Vragen? Stuur dan even een berichtje naar zitvolleybal@vcspaarnestad.nl.