Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Spaarnestad goes Korea - 1

Geplaatst op:
29 september 2016
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Een blog over de reis van de zitvolleyballers naar een internationaal toernooi in Korea.

Deel 1. Het gaat niet door.

Ping. Ping. Ping. Ping, Ping. P.P.P.Ping!!

De geoefende smartphone gebruiker weet dan al hoe laat het is: Crisis op WhatsApp! Ik reik naar m'n toestel en.. Ja hoor:

Spaarnestad goes Korea (137 unread)

Je raadt het al. De eerste internationale titel van VC Spaarnestad; Eeuwige roem; Een ontmoeting met de gouverneur van Jeju. Anekdotes over hoe Opa in 2016 met blaren op zijn kont in een met loeiende Koreanen afgeladen stadion het finale punt op de tweemeterlijn binnen knalde... Het gleed als dun zand tussen onze vingers door. 

De vliegtuigmaatschappij is niet erg onder de indruk van onze internationale aspiraties en biedt ons twee opties. Een refund of drie dagen wachten in Xiamen (zodat we wel op reis zijn maar het toernooi missen). Daarnaast; er zijn al vier spelers vooruit zijn gereisd, waarvan 1 hoogzwanger.

Gelukkig heeft een van onze teamleden een indrukwekkend netwerk. Als de manipulaties van een bevriende piloot op niets uitlopen wordt een minister uit bed gebeld. Maar pas nádat deze een hartig woordje met een collega wisselt, wordt ons alternatief vervoer aangeboden.

De reis kan beginnen.

Lees alle delen van dit verslag:
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6