Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Laatste informatie Oliebollentoernooi en Filmnacht voor oudere jeugdleden

Geplaatst op:
25 december 2010
Door:
Andre Triep
Categorie:
Algemeen

Beste jeugdleden (spelend bij de A-, B- en C-jeugd)

 

Hierbij de definitieve informatie over het Oliebollentoernooi en Filmnacht 2010 op woensdag 29 december .We verwachten jullie om 16.00u in de Beyneshal, waarna jullie programma duurt tot 24.00u of tot 9.00u 's ochtends. Lees verder voor de details.

We verwachten dat jullie om 16.00u aanwezig zijn, zodat we precies om 15.30u met het programma kunnen beginnen. We verzoeken je bij binnenkomst in de sporthal aan te melden bij de tafel van de jeugdcommissie en dan de bijdrage van € 15 of € 20 te betalen.

Bij binnenkomst krijg je ook een oliebol en hoor je in welke groep je voor het mix-toernooi, dat tussen 16.30 en 17.30 uur wordt gespeeld, bent ingedeeld. Voor dat toernooi hebben zich 41 mini-leden en 35 A/B/C-jeugdleden aangemelden. We streven er dan naar teams van gelijke sterkte te maken, zodat de wedstrijden spannend zullen zijn. Nadat je je sportkleding (Spaarnestad-shirt, broekje en sportschoenen) hebt aangetrokken ga je naar het veld waar je gaat spelen.

Van 17.30u tot 19.00u neem je deel aan het toernooi dat alleen voor de oudere jeugd is bedoeld (de mini-leden gaan dan eten en naar de eerste films kijken in de kleedkamer). Tijdens beide toernooien zullen jullie zelf voor drinken moeten zorgen..

Van 19.00 tot 20.00u ga je eten in de kantine. Je krijgt daar ook drinken bij.

 

Om 20.00uur start voor jullie de filmavond. Jullie kunnen dan kiezen tussen films in de kleedkamer, maar van 20.00u tot 24.00u is ook in de sportzaal een film te volgen. Tussen 24.00u en 4.00u kunnen jullie films in de kleedkamers bekijken. Bij het film kijken zit je stil. Daarom is zeer belangrijk dat je voldoende extra warme kleding meeneemt. Extra t-shirts,etc. kunnen ook handig zijn bij korte oauzes tijdens de toernooien.

Tijdens dit onderdeel zorgen wij voor voldoende hapjes en drankjes. Voor diegenen die niet voor het nachtprogramma blijven is het programma om 24.00u afgelopen. Jullie kunnen dan zelf naar huis gaan of zullen weer worden opgehaald door de ouders/verzorgers. Voor diegenen die wel het machtprogramma blijven volgen eindigt het programma om 9.00u na het nuttigen van een ontbijt.

Als ’s nachts blijft heb je voor het slapen,etc. de volgende spullen nodig:

Slaapzak, matje om op te liggen, toiletgerei, handdoeken, slaapkleding, etc.

 

Wat moet je dus meenemen?
-sportkleding en sportschoenen

-extra warme kleding

-wat te drinken voor tijdens het toernooi

-de eigen bijdrage van € 15 of € 20

-slaapspullen (als je ’s nachts blijft)

 

Tot woensdag 29 december (en neem je beste humeur mee om er een mooie dag van te maken)

 

Jeugdcommissie VCSpaarnestad

 

Remco Damen

Just Labohm

Tessa Moree

Jeroen Syrier

Andre Triep