Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Scheidsrechters gefeliciteerd!

Geplaatst op:
22 januari 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Afgelopen weken hebben bijna alle spelers (op 1 na) van Heren 1 hun VS2 diploma gehaald. Hiermee hebben zij niet alleen hun spelregelkennis op orde gebracht, maar kunnen zij ook met z'n allen scheidsrechterbeurten leveren voor het team (i.p.v. 1 speler die altijd mag komen fluiten).
Het VS2 diploma geeft scheidsrechters het recht om alle 1e en 2e klasse wedstrijden te fluiten.

Namens het bestuur: Van Harte gefeliciteerd

Het bestuur hoopt dat bovenstaande voorbeeld snel wordt gevolgd door andere teams.

VC Spaarnestad heeft een groot aantal teams dat speelt in de 1e en de 2e klasse (of hoger), en aangezien op korte termijn toch een aantal scheidsrechters met pensioen gaan, zijn extra scheidsrechters broodnodig.

M.i.v. volgend seizoen worden alle teams die 2e klasse of hoger spelen verplicht om minimaal 2 scheidsrechters te leveren die 2e klasse of hoger mogen fluiten.

Om hier tijdig op te kunnen anticiperen gaan we in maart een aantal avonden organiseren binnen de vereniging om VS2 scheidsrechters op te leiden. Bij voldoende belangstelling kunnen we dit op verschillende avonden doen zodat de eigen trainingen / wedstrijden er niet onder leiden. Uiteraard doen we dit lekker in Haarlem met eigen opleiders.
Dus wacht niet op volgend jaar, maar meld je nu alvast aan voor de cursus en geef aan welke avond jou/jullie het beste uitkomt. Bij voldoende belangstelling zal op 6, 7, 8 en 9 maart een cursus georganiseerd worden (Cursus is 1 avond) . Aanmelden met het hele team (zoals heren 1) kan natuurlijk ook.

Stuur een mail naar sz@vcspaarnestad.nl dan gaan Jos en Jan dit verder regelen.