Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Jongens B1 weet weer wat winnen is.

Geplaatst op:
12 februari 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
wedstrijdverslagen
Met 4-0 werd afgelopen zaterdag in de Beyneshal Keistad verslagen. De Amersfoortse ploeg had alle B-junioren, die normaal in het A-team en hoger spelen, meegenomen om Spaarnestad te verslaan. Echter onze jongens waren gebrand om, na alle onrust van de afgelopen weken, nu weer goed te spelen. En dat deden ze!! De eerste twee sets waren meer dan voortreffelijk. De pass lag goed en er kon prima aangevallen worden.
In beide sets ging het tot 10-10 gelijk op, waarna Keistad op afstand werd gezet. Tweemaal 25-15. In de derde set werd er geƫxperimenteerd met een nieuwe opstelling. Al snel moest dat worden teruggedraaid omdat op het wedstrijdformulier een andere opstelling stond.
Maar ook deze tegenslag werd goed verwerkt. In de slotfase werd het even spannend, maar met 25-23 kwam de 3-0 op het scorebord. Keistad wilde nog eenmaal alles op alles zetten om een beschamende 4-0 te voorkomen. Het werd dan ook een spannende set, ook al omdat onze jongens wat aan concentratieverlies leden. Maar ook nu liet Spaarnestad zien dat het op weg is naar de tweede plaats in de topklasse. Rijswijk hebben we helaas al twee keer gehad. (een hele vreemde competitie-indeling overigens)
Met 28-26 werd het 4-0 Op naar het volgende slachtoffer!

Een ouder, die met veel plezier keek