Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Jongens C-selectie speelt zaterdag finale NOJK: succes mannen!

Geplaatst op:
16 maart 2017
Door:
Andre Triep
Categorie:
jeugd

De jongens C-selectie is de voorronde en de halve finale goed doorgekomen en staat daarom zaterdag 18 maart in de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Jongens, de hele vereniging is trots op jullie! Jullie spelen tegen echt sterke teams, maar jullie zijn zelf ook allemaal kanjers. Jan Koehorst heeft al veel met jullie getraind en zal jullie in de Achterhoek ook coachen. We verwachten ook mooie foto's van jullie.

Supporters zijn natuurlijk hard nodig. Vanaf de Kennemer Sporthal is het maar 171 km en met de auto is dat op een zaterdagochtend vroeg een makkie. Met het openbaar vervoer zal het niet zo snel kunnen.                                                                                                                      

Het programma: 9.45u tegen Taurus (Houten), 12.00u tegen Volley Tilburg, 14.00u tegen Alterno (Apeldoorn). Daarna spelen de nrs. 1 en 2 van de poule (van 4) kruisfinales tegen teams uit de andere poule (daarin Sliedrecht, Orion-Doetinchem en PDK Huizen). Dat is om 16.45u. En daarna om 18.00u de grote of de kleine finale. Voor de liefhebbers een lange dag met topvolleybal. De tegenstanders zijn waarschijnlijk allemaal teams met spelers die in de topklasse van hun regio spelen, maar dat doen wij ook. Spaarnestad-mannen, nogmaals veel succes!!