Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Familietoernooi bij de mini's weer groot succes

Geplaatst op:
17 april 2017
Door:
Andre Triep
Categorie:
mini

Op Goede Vrijdag werd op 6 velden van de Kennemer Sporthal het toernooi gespeeld waarin de Spaarnestad-mini's met hun ouders en andere familieleden hun volleybalkunsten konden laten zien. Kort gezegd het mini-familietoernooi. Er hadden zich 28 teams in geschreven die op 3 niveaus gingen spelen. Aangezien een team uit minimaal 4 deelnemers bestond waren er zo'n 130 personen aan het ballen.Op de foto worden de deelnemers toegesproken door Remco Damen, voorzitter van de Minicommissie

Het waren vaak spannende potjes, waarbij de familie-eer op het spel stond. Een aantal teams had ongetwijfeld van tevoren geoefend. De familie Biesbrouck had de dag ervoor nog een slopend ouder-kind wedstrijd gespeeld tegen de MC2. De familie van Assema had zich vooral mentaal goed voorbereid. Anderen hadden thuis flink geoefend, bijv. in de tuin. Er zijn helaas geen beelden beschikbaar van de tuin van Gerald de Haan, na deze oefening. Maar bij dit toernooi is deelnemen en plezier hebben natuurlijk nog altijd leuker dan winnen. Daarom hieronder geen foto van een winnend team, maar van een relatief nieuw team de SuperVolley's. En als we nog een naam mogen noemen, dan team Clapikypa, weinig gewonnen, maar superveel plezier. En de foto's zijn afkomstig van Cees Bouman, opa van Lieke Klik.

Waarom noemen we deze 3 families? Het toeval wil dat ze na 2 uur volleyballen gewoon boven kwamen drijven en een beker kregen uitgereikt. Ja, we moeten de winnaars van de bekers natuurlijk wel noemen. Bij niveau 3 (serveren, spelen, vangen, over het net gooien) waren de Haantjes de onvermijdelijke winnaars. Bij niveau 4 (serveren, spelen, vang-gooibeweging, spelen) waren de van Assema's het sterkst. Bij niveau 6 (serveren, minimaal 2 keer spelen) waren de Biesbrownies uiteindelijk het sterkst.

Conclusie: een bijzonder gaaf toernooi! en een mooie start van het lange Paaswekend!

Andre Triep