Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Voorlopige teamindeling - update

Geplaatst op:
22 juni 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Update 27 juni: Alle damesteams zijn nu beschikbaar.

Graag willen we je op de hoogte stellen van de voorlopige teamindelingen.

Nog niet alles is gereed, de teams Dames 7 tot en met 19 ontbreken nog. Deze hopen we binnen een week ook te kunnen toevoegen. Trainers (en coaches) zijn ook nog niet voor alle teams bekend.

De TC's denken samen met de trainers goede teams voor het komend jaar neergezet te hebben. Verheugend is dat we weer behoorlijk gegroeid zijn. Het aantal damesteams is inmiddels uitgebreid tot 19 en bij de heren loopt het op tot 17 teams! Het aantal jeugdteams is inmiddels niet meer te tellen.

We vinden het van belang aan te geven dat het voorlopige indelingen zijn. Niet dat we van plan zijn om in augustus opnieuw te beginnen, maar het kan zijn dat er aanleiding is om toch nog te schuiven.

In de teams zoals je die op de site vindt, zijn de nieuwe (of teruggekeerde) leden, die zich nog niet aangemeld hebben bij de ledenadministratie, nog niet opgenomen. Daardoor kan het zijn dat het team waar je in speelt nog niet volledig is weergegeven.

Groepsindeling mini’s wordt later gecommuniceerd

De trainingsgroepen waarin de mini’s starten, worden volgende week door de minicommissie gecommuniceerd. Er zijn veel nieuwe mini’s die nog geen lid zijn. Zij staan daardoor niet vermeld op de website, hetgeen een vertekend beeld geeft. Daarom stuurt de minicommissie volgende week een bericht aan alle mini’s (leden en niet-leden) met alle informatie over de groepen, trainers en tijden.

Je vindt alle teams op deze pagina.

Uiteraard zijn ook alle individuele team-pagina's weer beschikbaar.

Aan het trainingsschema wordt nog gesleuteld, we hopen dit op korte termijn ook te kunnen publiceren.

Tenslotte zijn nu ook alle team e-mail adressen weer beschikbaar, daarmee bereik je in een keer alle spelers, trainers en coaches die bij een team horen. Voor de teams die nog niet zichtbaar zijn, geldt dit dus uiteraard niet. De oude adressen zijn inmiddels vervallen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met één van de onderstaande TC-mensen:

Graag willen we alle spelers en speelsters een goede vakantie en voor straks weer een sportieve start toewensen !

De dames TC, de heren TC en de JC