Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Start trainingen en wedstrijdschema

Geplaatst op:
18 juli 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Vanwege het nog niet beschikbaar zijn van de gymzalen en deels het Kennemer sportcenter tijdens de schoolvakantie zullen de trainingen dit jaar net als voorgaande jaren starten in de 1e week na de schoolvakantie. Dit zal zijn vanaf maandag 4 september. Op maandag 18 september zijn al de eerste competitiewedstrijden gepland. De voorbereidingstijd is voor sommige teams dus behoorlijk kort maar, dit is niet anders realiseerbaar gezien de beschikbaarheid van zalen.

Een beperkt aantal teams, voornamelijk lijnteams, zullen al wel eerder beginnen. Zij worden hier apart over geïnformeerd.

Competitieschema nog zeer concept!

Op de NeVoBo-site staat een voorlopig competitieschema gepubliceerd. Met een dag vertraging staan wijzigingen ook op onze eigen site. Tot ongeveer 1 september hebben clubs nog vrijwel alle vrijheid om wedstrijden te verplaatsen. Dit zal ook nog zeer veelvuldig gebeuren. We hopen in ieder geval rond 1 augustus de thuiswedstrijden grotendeels goed ingepland te hebben. Tot 1 augustus heeft naar het schema voor thuiswedstrijden kijken heeft nog niet zo veel zin, vrijwel elke wedstrijd zal nog gewijzigd worden.

Ook na 1 augustus kunnen thuiswedstrijden nog wijzigen. Als het schema definitief is dan zullen we dat op de site melden en zullen wedstrijden alleen na overleg met het team plaats vinden.