Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

MIni

Nieuwsbrief mini's, nummer 1: start van het seizoen

Geplaatst op:
1 september 2017
Door:
Remco Damen
Categorie:
mini

Beste ouders / verzorgers van de Spaarnestad mini’s,

 

De vakantie is bijna voorbij, het schooljaar en het volleybal seizoen starten weer! Hierbij sturen we jullie de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017 – 2018.

 

Eerste training op vrijdag 8 september

De trainingen starten op vrijdag 8 september. We hebben ook dit seizoen ervoor gekozen om alle reguliere trainingen op de vrijdag in de Beijneshal te laten plaatsvinden. Er zijn twee rondes. Een vroege ronde van 16:00 – 17:30 uur en een late ronde van 17:30 – 19:00 uur.

 

Starten met trainingsgroepen

Zoals elk seizoen hebben we de kinderen ingedeeld in trainingsgroepen (en nog niet in teams). Dit staat in de bijlage. Met deze groepsindeling starten we het seizoen: kijk goed wie er om 16:00 uur traint en wie er om 17:30 uur traint! In de eerste drie weken van het seizoen kijken we of deze indeling in de praktijk daadwerkelijk het beste is voor de kinderen. Als we groepen anders willen indelen, dan laten we jullie dat uiteraard van tevoren weten.

 

In de groepsindeling hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen. Als we hierin toch niet helemaal zijn geslaagd en je hebt een dringende vraag of opmerking, laat het ons dan vooral weten! Je kan simpelweg op deze mail reageren.

 

Hieronder volgen er nog enkele belangrijke data in chronologische volgorde

 

Schoenen actie - maandag 04 september

Tijdens trainingen en toernooien zijn goede schoenen van belang. Het liefste echte volleybalschoenen. Deze zijn qua zool geschikt om in een zaal te sporten.

 

Op maandag 4 september is er een speciale eenmalige schoenenactie. Enkel die avond zijn volleybalschoenen (vanaf maat 33) met 20% te koop. Er zijn diverse merken en modellen beschikbaar. Passen en betalen kan van 19:00 – 21:30 uur in het Kennemer SportCentre (IJsbaanlaan in Haarlem). Na betaling kunnen de schoenen ook direct mee genomen worden; zolang de voorraad strekt. Als de schoenen niet (meer) aanwezig zijn, worden deze later opgestuurd.

 

Vereniging op de foto - zondag 10 september

Op zondag 10 september gaan we met de hele vereniging op de foto op de grote markt in Haarlem. Om 16:00 uur wordt de groepsfoto gemaakt op de grote markt in Haarlem. Het is de bedoeling dat alle leden van Spaarnestad in hun wedstrijd tenue aanwezig zijn. Daarmee laten we aan Haarlem zien hoe groot Spaarnestad is en hoeveel mini's we hebben. Kom allemaal!

 

Wedstrijdshirt passen - vrijdag 15 en 22 september

Tijdens de toernooien spelen alle mini’s in een wedstrijdtenue. Dat betekent een Spaarnestad wedstrijdshirt en een (volledig) zwart broekje.

 

Een wedstrijdshirt kan tijdens de training van vrijdag 15 en 22 september tussen 17:30 – 18:00 uur in de Beijneshal gepast en gekocht worden tegen directe, contante betaling van €20,00.

Een broekje kan bij elke sportzaak gekocht worden.

 

Informatieavond mini's - vrijdag 22 september

Elk seizoen organiseren we een informatieavond om uitleg te geven waar we bij Spaarnestad voor staan, hoe we de kinderen enthousiasmeren en hoe het seizoen er verder uit ziet. We nodigen iedereen uit (met name de ouders van de nieuwe kinderen) om aanwezig te zijn bij deze informatieavond. Het maakt niet uit of jullie zoon of dochter al lid is. We houden deze bijeenkomst op vrijdag 22 september tussen beide trainingsrondes in: van 17:10 – 17:50 uur in de kantine van de Beijneshal.  

 

Competitie dagen

De dagen waarop we de competitie spelen, zijn al bekend. Zie hieronder het schema met de data. Zet ze alvast in de agenda!

Datum

Locatie competitie

za 23-sep-2017

Estafette, Nieuw-Vennep

za 14-okt-2017

Kennemer Sportcentre, Haarlem

za 11-nov-2017

Sporthal Groenendaal, Heemstede

za 16-dec-2017

Meerkamp, Amstelveen

za 20-jan-2018

Bindelwijk, Ouderkerk

za 17-feb-2018

FBK-hal, Hoofddorp

za 17-mrt-2018

The Beach, Aalsmeer

za 14-apr-2018

Proosdijhal, Kudelstaart

 

We zitten vol met energie om dit seizoen voor de kinderen en de ouders weer super gaaf te maken! Als er vragen zijn, laat het dan vooral weten. Tot in de Beijneshal op vrijdag 8 september!

 

Met vriendelijke groet,

 

De Minicommissie

Anne, Jeroen, André, Tessa, Nina, Jessica en Remco