Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

MIni

Nieuwsbrief mini's, nummer 2: veel informatie

Geplaatst op:
19 september 2017
Door:
Remco Damen
Categorie:
mini

Beste ouders / verzorgers van de Spaarnestad mini’s,

 

We zitten in de derde week van het seizoen. We hebben twee trainingen gehad en aanstaande weekend is alweer de eerste competitiedag. Hieronder volgt veel informatie die nuttig is voor de komende periode.

Informatieavond mini's - vrijdag 22 september - herhaling

Elk seizoen organiseren we een informatieavond om uitleg te geven waar we bij Spaarnestad voor staan, hoe we de kinderen enthousiasmeren en hoe het seizoen er verder uit ziet. We nodigen iedereen uit (met name de ouders van de nieuwe kinderen) om aanwezig te zijn bij deze informatieavond. Het maakt niet uit of jullie zoon of dochter al lid is. We houden deze bijeenkomst op vrijdag 22 september tussen beide trainingsrondes in: van 17:10 – 17:50 uur in de kantine van de Beijneshal.  

Wedstrijdshirt passen - vrijdag 22 september - herhaling

Tijdens de toernooien spelen alle mini’s in een wedstrijdtenue. Dat betekent een Spaarnestad wedstrijdshirt en een (volledig) zwart broekje.

Een wedstrijdshirt kan tijdens de training van vrijdag 15 en 22 september tussen 17:30 – 18:00 uur in de Beijneshal gepast en gekocht worden tegen directe, contante betaling van €20,00.

Een broekje kan bij elke sportzaak gekocht worden.

Speelschema zaterdag 23-sep-2017

Uiterlijk in het weekend voor een competitiedag wordt het speelschema ontvangen en door de trainer aan het team gestuurd. Zodra het speelschema binnen is, zetten we het tegenwoordig ook op de site. Meer over de site volgt hieronder. De eerste competitiedag is in sporthal de Estafette, Helsinkilaan 1, 2152 KG in Nieuw-Vennep. (klik hier voor de route). Het is fijn als iedereen uiterlijk 15 minuten voor de eerste wedstrijd omgekleed is in de hal.

Tweede training voor niveau 4 en 6

Alle kinderen van niveau 4 en 6 worden met een aparte e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de tweede training. Deze reeks trainingen start na de herfstvakantie. De training is elke woensdag van 17:30 – 19:00 uur in de Beijneshal. Dit seizoen kijken we strenger naar de aanmeldingen. Enerzijds omdat de ruimte beperkt is en anderzijds omdat we homogene groepen willen hebben. Aanmelden betekent dus niet direct dat je mee kan doen. Meer informatie volgt voor de betreffende kinderen, ook wat de extra vergoeding hiervoor is.

Mini van de week

Jij bent de eregast van Dames 1 of Heren 1! Je doet mee met de warming-up, je speelt de eerste rally mee, mag daarna op de spelersbank zitten en je krijgt een t-shirt met alle handtekeningen! Kortom: dat moet je meegemaakt hebben! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Jaarkalender

Onderaan iedere nieuwsbrief vermelden we de activiteiten, competitiedagen, vakanties en andere relevante data van de rest van het seizoen. Zo zijn jullie altijd op de hoogte. Voor elke activiteit sturen we een separate aankondiging met meer informatie. Denk hierbij aan uitleg van de activiteit, locatie, tijdstip, kosten, hoe je je kan aanmelden, etc.

Let op: er is een wijziging opgetreden in de data voor de wedstrijden. De competitiedag in januari 2018 is verplaatst van 20-jan naar 13-jan. In de jaarkalender is dit reeds aangepast. Op de website staat de jaarkalender natuurlijk ook, lees verder.

Gebruik website

Dit seizoen publiceren we alle informatie ook op de website van Spaarnestad. Ga hiervoor naar de pagina voor de mini's: www.vcspaarnestad.nl/mini.html. Hierop staat alle informatie die we ook in de nieuwsbrieven verwerken en meer. Als je iets zoekt: ga dan eerst naar de website!

Als er vragen zijn, laat het dan vooral weten.

Met vriendelijke groet,

De Minicommissie

Anne, Jeroen, André, Tessa, Nina, Jessica en Remco

 

Kalender van de rest het seizoen