Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vrienden van VC Spaarnestad steunen Jeugd op weg naar HJT en NOJK

Geplaatst op:
15 oktober 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Al enkele jaren kent VC Spaarnestad een groep betrokkenen (leden en niet-leden) die jaarlijks een vrijwillige bijdrage overmaakt van minimaal € 50,- aan VC Spaarnestad ter ondersteuning van de vereniging. De afgelopen jaren werd deze bijdrage echter niet gewaarmerkt aan een bepaald doel.

Daar willen we nu verandering in brengen.

De laatste jaren wordt veel energie gestoken in de ontwikkeling van de jeugd bij VC Spaarnestad. Belangrijk daarbij is het spelen tegen andere jeugdteams op een hoog niveau. De Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) en het Holland Top Jeugd (HJT) toernooi zijn daarin van groot belang.

Naast de reguliere trainingen proberen we in aanloop van deze toernooien met de diverse jeugdteams nog extra te trainen om zo goed mogelijk te kunnen presteren. In veel gevallen bestaan deze teams uit jeugdleden die spelen in de jeugdcompetitie aangevuld met jeugdleden die al reeds spelen in de senioren competitie. Samen trainen voor het NOJK en het HJT is daarom onontbeerlijk.

De bijdrage door de Vrienden van VC Spaarnestad wordt daarom komend jaar specifiek aangewend om extra trainingsmogelijkheden te creëren voor de jeugdteams die mee gaan doen aan het NOJK en het HJT (op 26 november 2017 wordt sowieso een speelronde in Haarlem georganiseerd).

Steunt u onze jeugd ook middels de Vrienden van VC Spaarnestad, maak dan € 50,- over naar rekening NL33 INGB 0004 4004 13 tnv VC Spaarnestad o.v.v. Vrienden van Spaarnestad 2017-2018. Uiteraard houden we u dan op de hoogte van al het nieuws rond de NOJK en HJT toernooien.

Onder de Vrienden van VC Spaarnestad verloten we einde van het seizoen sowieso 2 wedstrijdballen met daarop de handtekeningen van Heren 1 en Dames 1.

Namens de Vrienden van VC Spaarnestad,

Eugène La Haye

E-mail: Vrienden@vcspaarnestad.nl