Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vc Spaarnestad presenteert nieuwe Hoofdsponsor

Geplaatst op:
22 november 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Van der Schaaf & Kooijmans makelaars in combinatie met Huis & Hypotheek Bloemendaal is de nieuwe hoofdsponsor van volleybalvereniging VC Spaarnestad. Als hoofdsponsor van de volleybalvereniging neemt Van der Schaaf & Kooijmans makelaars de heren kant voor zijn rekening en Huis en Hypotheek Bloemendaal wordt de merknaam voor de dameslijn.

Van der Schaaf & Kooijmans makelaars/ Huis & Hypotheek Bloemendaal wil met de volleybal vereniging zijn lokale uitstraling vergroten. Met 750 leden is de volleybalvereniging één van de grootste zaal sportverenigingen in de wijde omtrek en tevens de derde grootste volleybal vereniging van Nederland.

Van der Schaaf & Kooijmans makelaars/Huis & Hypotheek Bloemendaal gelooft in het brede concept dat de volleybalvereniging momenteel biedt, voor breedtesporter goede trainers organiseren en voor de talenten volop kansen zich te ontwikkelen.

Daarnaast is de kersverse nieuwe hoofdsponsor blij met de initiatieven voor een volleybalschool en de realisatie van een Beachvolleybal accommodatie in de stad.

Zoals partner Jorbert van der Schaaf het verwoordde, 'Vc Spaarnestad en Van der Schaaf & Kooijmans makelaars/Huis & Hypotheek Bloemendaal hebben veel gemeen; een enthousiaste uitstraling, een dynamische omgeving en goed georganiseerd. We zien de toekomst voor zowel ons bedrijf als de volleybalvereniging rooskleurig tegemoet'.

Penningmeester Eugene la Haye is blij met deze nieuwe verbintenis: 'het geeft ons als ambitieuze vereniging de kans stappen te maken op de ingeslagen weg, waarin het goed organiseren van de breedtesport binnen onze vereniging heel belangrijk is en waarbij we talenten de kans willen geven zich te ontwikkelen'.

Van der Schaaf & Kooijmans makelaars/Huis & Hypotheek Bloemendaal en de volleybalvereniging gaan een verbintenis voor één jaar aan, waarbij de gesprekken over een verlengen van het contract al gepland zijn.

Foto: Johnspictures.nl