Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Meisjes C1 kampioen!

Geplaatst op:
3 december 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd

De meisjes van de C1 zijn dit seizoen ongenaakbaar en hebben de eerste 7 wedstrijden in de 1e/2e klasse poule allemaal met 4-0 gewonnen!!

Zij hadden dus nog geen set afgestaan, toen ze afgelopen zaterdag 2 dec vertrokken naar Alkmaar voor de wedstrijd tegen Alvoco MC1. Door ouders en begeleiding was deze wedstrijd al goed voorbereid, want tegen de tijd dat de wedstrijd begon hoefden onze meisjes alleen nog maar 1 set te winnen om zeker te zijn het kampioenschap! Echt spannend werd het niet, want binnen de kortste tijd stond er een klinkende 25-9 voor Spaarnestad op het telbord. De meisjes reageerden wat beduusd, toen begeleiding en ouders 'en wij zijn kampioen' begonnen te zingen, maar al snel drong ook bij de meisjes door, dat ze zelfs bij verlies van de nog komende 11 sets in de competitie, nog steeds aan kop zouden eindigen.... Groots!

De tegenstander kreeg na de eerste set vleugels en wist zowaar van de weeromstuit zomaar een set van de meiden te pakken (19-25). Daarna vonden de meiden van Spaarnestad hun normale ritme weer en zo wonnen zij de derde set weer als vanouds met 25-16 en de laatste set zelfs met maar liefst 25-5. Een fantastische prestatie van dit team volledig bestaand uit meisjes die ook volgend jaar nog de C leeftijd hebben.

Deze KLASSEMEIDEN zijn helemaal klaar voor de HOOFDKLASSE!

Van harte gefeliciteerd!!! Op de foto van links naar rechts: Eva, Iris, Zoƫ, Juul, Mirte en trainer/coach Marjo. Onder: Ravi en Rochelle (niet op de foto: trainster Anne, die zelf helaas een wedstrijd met D5 moest spelen).