Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Recreanten

Top beachduo geeft clinic aan recreanten

Geplaatst op:
7 december 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Op woensdagavond 6 december werd de recreantengroep van Spaarnestad die traint in de Spaarnehal, getrakteerd op een geweldige gasttraining van een van de beste Nederlandse beachduo's: Marly Bak en Esther Dijkstra.

Marly en Eshter (spelend resp. in dames 1 en dames 2) hadden zich uitstekend voorbereid. Gekleed in hun gesponsorde outfit van strandpaviljoen Vooges lieten zij de circa vijftien recreanten nader kennis maken met de warming up waarmee hun teams altijd beginnen. Dat was wel even wennen voor die groep!

Daarna werden allerlei leuke, gevarieerde oefeningen gedaan die in het teken stonden van onderlinge communicatie in het veld en concentratie. Uiteraard werd de clinic afgesloten met een partijtje, waarbij de dames even lieten zien dat ze als tweetal goed op elkaar zijn ingespeeld en een zestal aan de andere kant even geen partij was.

De recreanten waren na afloop uiteraard enthousiast, maar ook Marly en Esther hadden er duidelijk plezier in gehad. Voor hen was dit toch een kennismaking met een groep enthousiaste ballers die, in de beleving van veel leden , in 'de kelder' van onze vereniging spelen en trainen. Tot enthousiasme van velen bleef het befaamde duo ook nog even voor een gezellige 'derde ronde', waarbij ze bekend maakten dat ze ook komend seizoen aan vele Nederlandse beachtoernooien in de eredivisie zullen deelnemen.