Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

MIni

Pepernotentraining bij mini's was groot succes

Geplaatst op:
14 december 2017
Door:
André Triep
Categorie:
mini

Op vrijdag 1 december namen 94 Spaarnestadmini's met zo'n 20 begeleiders deel aan de Pepernotentraining. Geen gewone training, maar een hal voor balspelletjes en bijzondere volleybalvormen. In de eerste ronde van 16.00u tot 17.30u namen de jongste kinderen deel. Dat waren er 34, die in 6 teams een circuit van spelletjes deden. Er was een stoelendans (maar dan met hoepels), er was daklopen en het schoorstenenspel. De kinderen en de begeleiders genoten met volle teugen. Na afloop kregen zij Pietendiploma's en pepernoten en zij hadden hun schoen mogen zetten en kregen die gevuld terug.

In de tweede ronde van 17.30u tot 19.00u namen de oudere kinderen deel. Dat waren er 60, die 10 teams alle spelonderdelen in circuitvorm afgingen. Hier was er op sommige velden meer volleybal: blindvolleybal, handdoekenvolleybal en natuurlijk ter afsluiting een groots opgezet trefbal. De kinderen gingen na afloop met rode hoofden van inspanning en plezier naar huis.

En wat hadden Anne Verhalle en Nina Besteman weer een geweldig programma bedacht! En ze werken al weer aan het programma voor het Oliebollentoernooi dat op 28 december in de Beyneshal gaat plaats vinden.

Andre Triep