Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Samen Doen Werkt Beter

Geplaatst op:
15 december 2017
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Inderdaad we zoeken hulp om onze vereniging nog beter te laten functioneren. We zijn één van de grootste clubs van Nederland, maar dat brengt ook het nodige werk met zich mee: Zaaldienst, bardienst, scheidsrechters, transport naar wedstrijden, trainen/coachen, administratie, talentontwikkeling, het organiseren van events etc. Dit werk wordt door vrijwilligers gedaan en mede dankzij hen is er de afgelopen jaren al veel bereikt. Het bestuur waardeert dit enorm en wil alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet!

Tegelijkertijd groeit de groep vrijwilligers niet even hard mee met het ledenaantal. Daardoor wordt de druk op de huidige vrijwilligers te hoog en blijven er belangrijke taken liggen, ook bij het bestuur. Onze vrijwilligers en leden geven aan dat het soms 'piept en kraakt' waardoor het werk minder leuk wordt.

Eén ding is duidelijk: De groep mensen die af en toe of structureel met ons de schouders onder de club willen zetten, moet groeien. Onder het motto 'Samen Doen Werkt Beter' doen we een beroep op alle leden, ouders en betrokkenen. Er wordt al gewerkt aan een inventarisatie van vrijwilligerstaken met als doel om deze in behapbare brokken aan te bieden. Naar aanleiding van de oproep van het bestuur op 22 november is er afgelopen dinsdag (12-12-17) door een groep betrokken leden/ouders/trainers een begin gemaakt om dit vraagstuk verder onder de loep te nemen.

Heb je zelf al ideeën over hoe je mee wilt werken aan een mooie toekomst voor je eigen vereniging en wil je iets inbrengen dat je goed kunt en/of leuk vindt? Laat het ons weten: bestuur@vcspaarnestad.nl