Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Mini Familietoernooi was weer groot succes

Geplaatst op:
5 april 2018
Door:
Andre Triep
Categorie:
Algemeen

Op vrijdag 30 maart waren 6 velden van de Kennemer Sporthal gevuld met de Spaarnestad-mini's en hun familieleden. Er waren 25 teams aangemeld. Dat was voor een Goede Vrijdag een mooi aantal. En de mini's en hun familie hebben heel enthousiast gespeeld. Dat leidde tot een sfeervol en sportief gebeuren. Er werd gespeeld gespeeld op 3 niveau's: niveau 6, niveau 4 en niveau 3. Er moesten altijd 2 mini's in het veld staan en die moesten de hoofdrol in hun team hebben. Dat lukte goed. Wat kan mini-volleybal dan mooi zijn!

Voor ik de winnaars ga noemen, wil ik voor een team een bijzondere vermelding: het team van Pien Koopmans en haar familie had op zich geen erg bijzondere naam (de Zandvoortse Volleyvogels), maar had wel heel mooie zelf gemaakte shirts. Helaas hebben we geen teamfoto van ze, maar misschien kan dat alsnog komen.

De uitslag. Bij niveau 6 wonnen Nathan van der Werff en Sem Simonis. Zij hadden sterke partners in Sem Rezelmann (heren 1) en Lisette Wolken (dames 2). Bij niveau 4 wonnen Fenna Pieterse en Kim LaHaye met papa Jan en mama Daphne na lange rallies. Bij niveau 3 wonnen Casper Jacobs en Oscar Souren. Zij staan met hun familie op de foto hierboven. Al deze winnaars gefeliciteerd. Zij kregen een beker. En alle teams kregen een Paas-versnapering!

Andre Triep