Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Beachvolleybal

Beachcrew zoekt crewmember

Geplaatst op:
27 april 2018
Door:
De Webmaster
Categorie:
beachvolleybal

Houd je van het strand, de zee en ben je niet vies van fysiek werken? Kom dan zelf of met vrienden werken als Beach Crew! Vanaf 12 mei start het Summer Beach Volleybal Circuit door heel Nederland.

Profielomschrijving

  • Affiniteit met (beach)volleyball/sport
  • Minimaal 6/7 weekenden beschikbaar en maximaal 15 weekenden.
  • Minimaal 18 jaar.
  • Affiniteit met social media en evenementen.

Functieomschrijving:

Op de meeste locaties wordt het evenement op vrijdag opgebouwd. Op zaterdag en zondag vindt het Summer Beach Volleyball Circuit plaats. De Beach Crew overnacht gedurende het weekend op het strand. Gedurende de toernooidagen ben je verantwoordelijk dat het evenement er goed uitziet en deelnemers het naar hun zin hebben. Tijdens de dag ben je werkzaam op verschillende plekken op het evenement.

Wat krijg je ervoor terug?

Als eerste natuurlijk de ervaring en de gezelligheid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens het evenement door te groeien binnen de organisatie. Ook ontvang je een dagvergoeding en zullen wij zorgen voor een slaapplek en eten en drinken.

Interesse?

Werken als Beach Crew zorgt voor een geweldige werkervaring en vriendschappen voor het leven. Wil jij ook het zand tussen je tenen voelen, wakker worden met de zee op de achtergrond en hard werken? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar info@beachvolley.nl

https://www.volleybal.nl/nieuws/beachcrew%E2%80%AC