Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Belangrijk

Dames 1 teruggetrokken uit de eerste divisie

Geplaatst op:
24 mei 2018
Door:
De Webmaster
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Afgelopen weken hebben diverse speelsters van dames 1 laten weten dat ze buiten VC Spaarnestad mogelijkheden kregen om hun ambities waar te maken. Daar waar na een (voor de meeste dames) teleurstellend seizoen wederom geen promotie gemaakt kon worden naar de Topdivisie. Toen ook de zoektocht naar een nieuwe trainer langer bleek te duren dan gehoopt bleek de aantrekkingskracht buiten de vereniging te groot. Met een tiental opzeggingen restte het bestuur en de TC niets anders om de plek in de eerste divisie op te geven.

Jur van der Tuuk zal met de dames van het tweede damesteam komend jaar het vlaggenschip vormen in de 2e divisie. Binnen Spaarnestad loopt een dusdanig groot aantal talenten rond dat de vereniging nu weliswaar een stapje terug moet doen, maar vol vertrouwen opnieuw gaat bouwen aan een sterke dameslijn met als doel weer terug te komen in de eerste divisie.

Dit nieuws was deze week ook al gepubliceerd in het Haarlems Dagblad. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 mei en geschreven door Arno Aarts.