Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Volleybal fit worden onder professionele begeleiding van een toptrainer?

Geplaatst op:
29 augustus 2018
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Dit is nu mogelijk!

Mijn naam is Hein Macnack, vader van Kian en Flynn die beiden bij VC Spaarnestad spelen/speelden. Ik heb 30 jaar topsport ervaring, als fysiek trainer bij onder andere de Nederlandse nationale volleybalteams, bij het basketbal, handbal, bobsleeën en nog een paar sporten en nu bij Belgisch landskampioen Maaseik. Sinds 2 jaar geef ik de topjeugd van Spaarnestad op zondagochtend de fysieke training.

En nu bied ik mijn kennis aan jou aan! We maken samen een persoonlijk plan en trainen individueel of in groepsverband aan jouw doelstellingen. Of dat nou persoonlijke verbeterpunten zijn die te maken hebben met fitheid, afvallen, verbeterde sportprestaties, blessurepreventie of iets anders, we gaan er samen tegenaan!

Kom langs op de Zijlweg 11, bij 201FysioSport, op maandag, woensdag en donderdag tussen 19:30 en 22:00 uur.

Je kunt voor meer informatie contact met mij opnemen op nummer 06-21700343 of mailen naar hmacnack@yahoo.com Ook ben ik beschikbaar voor vragen op 22 en 29 september in de Beijneshal van 10.00-11.00 en van 16.00-17.00.

Om de kosten hoef je het niet te laten; een speciale prijs van €15,- p.p. per maand voor VC Spaarnestad leden én hun gezinsleden!

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groeten,

Hein