Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Van het materiaalfront

Geplaatst op:
31 augustus 2018
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Alle volleyballen (>650) zijn weer gecontroleerd. Zo’n 30 ballen sneuvelden. Met nieuwe ballen werden de tassen en kasten aangevuld. Voor ieder team staat er weer een volle tas gereed. Komende week kunnen deze worden opgehaald via Dirk Snikkers, Eugene la Haye of Jan Koehorst.

In de Kennemer liggen nu 96 ballen die over maximaal 6 velden verdeeld kunnen worden. Het zijn allemaal Mikasa 200 ballen. Mocht er een extra team trainen dan liggen er 12 “oude” ballen klaar in kast 2 onderaan.
Verzoek aan trainers en teams om niet de karren onderaan in kast 2 te proppen. Er moest het nodige hersteld worden. Alle karren in kast 1 dus.

In de Beyneshal liggen 80 trainingsballen klaar. Vorig seizoen zijn er 14 ballen daar zoekgeraakt. Met name op de donderdag en zaterdag.
Op de speelzaterdagen is er een aparte tas voor de jeugd in de “zaterdagkast”. Dat zijn wat oudere ballen. De materiaalkast blijft op de zaterdag gesloten!!!!!!!

Helaas zijn er dus veel ballen zoekgeraakt. Dat is kostenpost van zo’n 600 euro en dat is zonde. Daarom het verzoek aan teams om waakzaam te zijn op onze spullen.
Er zijn (waren) 20 ballen van het merk GALA. (de blauw-wit-rode) Helaas zijn er daar nog maar 14 van over. Deze ballen zijn alleen bedoeld om mee te trainen en beschikbaar voor teams die een wedstrijd gaan spelen waar deze ballen gebruikt worden. Dus er wordt door niemand iets meegenomen.

Verdere mededelingen op 28 september. Aangezien de competitie dan al begonnen is, graag aandacht voor deze zaken.