Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Scheidsrechtersindeling eerste periode

Geplaatst op:
3 september 2018
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Ook dit jaar worden de scheidsrechters in de vierde t/m de 1e klasse aangewezen door de vereniging. Vorig jaar hebben we een zeer goed bezette avond gehad, waarop veel leden hun VS2 licentie hebben gehaald.

Met het bestuur is afgesproken dat ieder team minimaal twee spelers met deze licentie moet hebben. Eerdaags volgt er nieuws over de nieuwe opleiding, die "in potlood" op 21 september staat gepland.

De belasting per team wordt bijgehouden. In deze periode heeft een team maximaal 2 fluitbeurten; sommige teams zijn nog niet ingedeeld.

Als er onderling geruild wordt, dan horen wij dat graag. In een enkel geval is een team aangewezen dat niet op die avond speelt. Ook dit wordt bijgehouden om een eerlijke spreiding te bevorderen.

Voor je eigen team vind je de indeling op je teampagina, het volledige overzicht vind je op deze pagina.

Tenslotte, dank aan al die scheidsrechters die ten behoeve van dames 1 t/m 4 en heren 1 t/m 4 in de regionale competitie gaan fluiten. 120 wedstrijden moeten door ons bemenst worden en we hebben nu 126 punten aangeleverd. Klasse!!

Ook een dikke pluim voor Arie Paap. Hij floot na zijn tijd in de eredivisie en daar later ook als jurylid, talloze wedstrijden op de maandagavond voor ons. Nu heeft hij de fluit definitief aan de wilgen gehangen.

Nogmaals dank!!

Jan Koehorst
Jos Weijers