Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Wedstrijdballen enz.

Geplaatst op:
9 september 2018
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

Komende week vindt de uitgifte van de tassen met de wedstrijdballen weer plaats. Dirk Snikkers, Eugene la Haye en ondergetekende geven de ballen persoonlijk aan een van de spelers / speelsters af. De afspraak is dat de teams niet zelf de ballen uit de verenigingskamer halen.

Zoals gebruikielijk zijn de ballen genummerd en voorzien van de naam Spaarnestad en het teamnummer. Het is niet de bedoeling dat er dingen bijgeschreven worden.

Mocht er een bal lek of anderszins kapot raken, dan graag even een berichtje. Vervanging wordt dan snel geregeld. Is er een bal zoekgeraakt dan ook graag een berichtje. Vorig seizoen kwamen er toch 39 terug. Wat helemaal uit den boze is, is het zelf de tassen aanvullen met trainingsballen uit de Beijnes. (geldt ook voor heren 2)

 

Op de zaterdag zijn er twee tassen met oudere ballen waarmee jeugd zich bezig kan houden. Er worden GEEN ballen uit de trainingskast gehaald. Ook niet een kar. Die staat in de “zaterdagmiddag”-kast. Mocht een tegenpartij geen ballen hebben, dan wordt dat via de floormanagers geregeld. (max. 4 ballen)

 

Als we nu allemaal een beetje meewerken, dan houden we de kosten voor de “zoekgeraakte” ballen binnen de perken (vorig seizoen 640 euro)

Er zijn in ballentassen van vorig jaar spelerskaarten gevonden. Zie daarvoor het gastenboek

Jan Koehorst, commissie materiaal