Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Spaarnestad-mini's genieten tijdens Pepernotentraining

Geplaatst op:
6 december 2018
Door:
Andre Triep
Categorie:
Algemeen

Wekelijks trainen ruim 100 Spaarnestad-mini's in 2 ronden op vrijdag in de Beijneshal: de jongere mini's van 16.00 tot 17.30u, de oudere mini's van 17.30 tot 19.00u. Afgelopen vrijdag (30 november) werden de mini's verrast met een Pepernotentraining. De Minicommissie had een programma met veel variatie. In de eerste ronde was er ondermeer een jutezak-estafette, pakjes gooien in een schoorsteen, balanceren op het dak en in de schoorsteen kruipen. Totaal waren er 8 onderdelen, die de teams allemaal langs moesten en ter plekke opdrachten moesten uitvoeren. Natuurlijk waren er daarna pepernoten en een Sint-diploma voor alle deelnemers.

In de tweede ronde was er naast regulier volleybal, strandbalvolleybal, estafette lopen met pakjes en Pietenkorfbal. Vervolgens speelde de oudste groep twee rondjes trefbal met zijn allen. Daar konden de mini's de nog resterende energie kwijt. Ook voor hen waren er pepernoten en een Sint-diploma.

Het was een programma dat het ene moment leidde tot rode hoofden van de inspanning en het andere moment stijlvol spel vereiste. Duidelijk is dat de kinderen genoten. En daardoor genoten de minitrainers en ouden mee. En nu verwachten we dat alle mini's zich opgeven voor het Oliebollentoernooi. Dat wordt ook een leuk evenement!

Andre Triep