Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Formule 1 aanbieding voor Spaarnestad

Geplaatst op:
5 januari 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Al enige jaren is Corendon één van de sponsors van VC Spaarnestad. Nu kent iedereen Corendon inmiddels wel van Cor en Don, (goedkope maar goede) zonvakanties naar Turkije, Griekenland en alle andere landen rond de middellandse zee.
Maar inmiddels doet Corendon veel meer en worden ook reizen naar Bali, Curacao, Thailand en Gambia aangeboden.

Sinds 2017 is Corendon ook eigenaar van Stip Reizen. Dit is een reisorganisatie die heel veel cruises aanbiedt, rondreizen verzorgt op diverse bestemmingen en ook arrangementen verzorgt voor diverse evenementen. In 2019 worden bijvoorbeeld vier Formule 1 arrangementen aangeboden. (Shanghai, Spanje, Singapore en Abu Dhabi).

Afgelopen november heeft Stip Reizen voor 730 Nederlandse fans het afsluitende formule 1 weekend in Dubai/Abu Dhabi georganiseerd. Dit was zo'n succes dat Stip Reizen is benaderd door de F1 organisatie in Abu Dhabi om een "Oranje" tribune te organiseren. Uiteraard anticiperend op de mogelijke successen van Max Verstappen.

Speciaal voor de leden van VC Spaarnestad (en vrienden) heeft Stip Reizen een arrangement samengesteld dat de komende weken tegen een gereduceerd tarief kan worden gekocht. Download de flyer van het evenement.

Zowel het bestuur van Spaarnestad, de sponsorcommissie van VC Spaarnestad als Stip Reizen zelf beseffen dat dit geen "goedkope'" aanbieding is zoals jullie meestal gewend zijn van Corendon. Maar het biedt de leden van Spaarnestad wel de mogelijkheid om vrijwel tegen kostprijs een bezoek te brengen aan Dubai, Abu Dhabi en de Formule 1 race op 1 december 2019.

Ben je geïnteresseerd om dit unieke weekend mee te gaan met een groep vanuit VC Spaarnestad, mail dan naar formule1@vcspaarnestad.nl.

Alle leden mogen (max) 3 vrienden/relaties meenemen onder dezelfde condities.

Tot 15 februari 2019 wordt een aantal arrangementen exclusief voor VC Spaarnestad in optie gehouden. Daarna wordt gekeken of er voldoende animo is en of er inderdaad een Spaarnestad groep naar Dubai/Abu Dhabi gaat.