Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

De kijk van Herbert

Geplaatst op:
11 januari 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Allereerst de beste wensen voor 2019. Hopelijk wordt het een succesvol jaar voor jou persoonlijk. Voor de club hoop ik op een succesvol tweede seizoen voor de Bavo beach. Verder hoop ik dat alle teams in de zaal kampioen worden. Realistischer gesteld: Ik hoop dat iedereen plezier beleefd aan zijn team en aan het volleybal. Uiteindelijk gaat het daarom in het leven.

Mijn bedoeling is om voor elke nieuwbrief een column te schrijven. Dit is de eerste dus ik moet er nog even inkomen. Als bestuurslid krijg ik veel informatie vanuit de club. Verbazingwekkend wat er allemaal zo gebeurt in een volleybalcluppie als Spaarnestad.

Even een (niet compleet) overzichtje van de eerste week van het jaar.

Op 2 januari een geweldige borrel aangeboden en georganiseerd door Maurice en Liset. Als uitbaters van de kantine van de Beijneshal hadden zij er een geweldige avond van gemaakt. Op deze avond zijn de heren Piet de Jong, Ber Nederstigt, Wim Habraken en Wim te Riele gehuldigd als lid van verdienste van de club. De ALV moet hier nog wel akkoord voor geven natuurlijk, maar toch...

Peter Negeman is gepresenteerd als sponsor van Spaarnestad. Via zijn vergelijkingssite is het mogelijk om een verzekering af te sluiten. Doe dit allemaal bij het afsluiten van een verzekering. Het levert Spaarnestad geld op. Dit geldt ook voor Sponsorkliks. Via deze site kom je op plaatsen als Booking.com of Bol.com. Het kost geen moeite om via Sponsorkliks naar een groot aantal winkels te gaan.

Op 3 januari zijn alle lijntrainers van de jeugd bij elkaar geweest om technische, taktische en organisatorische zaken af te stemmen.

Op 4 januari is er een groot "Glow in The Dark" toernooi gehouden voor jeugd en voor senioren. Hierbij hebben 34 jeugdspelers, 25 senioren, 7 begeleiders van de JAC en Maurice van de kantine het erg naar hun zin hebben gehad op een verloren vrijdagavond in de kerstvakantie.

Op 5 januari stond de eerste ronde van het Nederlands Open jeugd kampioenschappen (NOJK) op het programma. Al vroeg in de ochtend waren er mensen op pad naar Julianadorp, Scheveningen, Tuitjehorn en andere plekken in Nederland.

Onvermeld laat ik hier dat de jeugdcompetitie weer is ingedeeld voor de tweede helft van het seizoen, dat we bezig zijn met de plannen voor een nieuwe sporthal, dat Bavo Beach alweer gaat opstarten, dat alle materialen voor de tweede seizoenshelft weer op orde zijn etc.

Bovenstaande opsomming laat zien dat er in zo'n eerste week van het jaar al weer veel gebeurt. Dat belooft wat voor de rest van het jaar.

Dit kan niet zonder de mensen die het allemaal mogelijk maken. Vanaf deze plaats dus nu al bedankt voor je inzet in 2019.

Groeten,
Herbert Nieuwland