Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Beijneshal gaat verdwijnen

Geplaatst op:
9 januari 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Zoals jullie misschien al begrepen hebben is het contract met de Beijneshal door de gemeente opgezegd. Door de gemeente is de locatie naast het Schoter College naast het Stadion aangewezen als de plaats voor de nieuwe Sporthal. Deze sporthal zou op 1 september 2021 gereed moeten zijn.

Dat is een zeer ambitieus tijdspad dat nog niet realistisch aanvoelt.

We hebben al een aantal gesprekken gevoerd en het positieve daaraan is dat we al onze wensen kenbaar kunnen maken, zoals kantine op begaande grond evenals de tribune.

Het wordt een echte club accommodatie omdat de bedoeling is dat wij samen met de school de enige zijn die gebruik van de accommodatie gaan maken. De komende tijd gaan we verder met gesprekken en zal de door de gemeente de buurt geïnformeerd worden.

Wij hebben al wel aan de gemeente aangegeven dat wij niet uit de Beijneshal vertrekken alvorens de nieuwe accommodatie gereed is.

Toevoeging 10 januari: ook in het Haarlems Dagblad is aandacht voor de plannen rondom de Schoter Scholengemeenschap. Maandag 16 januari is een inspraakavond gepland voor omwonenden.