Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Meisjes B-selectie plaatst zich via kruisfinale voor halve finale NOJK

Geplaatst op:
10 januari 2019
Door:
André Triep
Categorie:
jeugd

Ook de meisjes B-selectie heeft zich geplaatst voor de halve finale van het NOJK. In de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn werden de meisjes, die gecoacht werden door Jan Pieterse en Lisette Goede, tweede in de poule en wonnen vervolgens de kruisfinale met duidelijke cijfers van Zaanstad: 19-25, 25-16, 15-12. Het team bestond uit de volgende meisjes: Sanne van Leeuwen, Eefje van der Knaap, Lotta Dorenbos, Vera van der Weij, Sarah Duffhauss, Ayca Tunali, Ella Gonton en Anne-Roos Weda.

Hun eerste wedstrijd ging tegen MOVE en wonnen ze met 25-18, 25-20. Daarna ging het makkelijker in de tweede wedstrijd tegen Simokos 25-7, 25-13. De derde wedstrijd ging tegen de Boemel, die in de eigen thuishal speelde en ook tweemaal had gewonnen. De eerste set ging lang gelijk op, maar op het eind was er winst voor de Boemel met 25-21. In de tweede set stonden onze meisjes lang voor, maar ook hier was de eindsprint van de Boemel sterker: 25-19.

Gelukkig konden onze meisjes daarna in de kruisfinale toeslaan en mogen ze op 23 februari in de halve finale van het NOJK spelen

Andre Triep