Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Zondag 3 februari 2e speeldag Holland Top Jeugd Toernooi

Geplaatst op:
1 februari 2019
Door:
Andre Triep
Categorie:
Algemeen

Zondag 3 februari vindt de tweede speeldag van het belangrijke jeugdtoernooi (Holland TopJeugd Toernooi) plaats in Zwaag (sporthal de Opgang), Enkhuizen (sporthal de Drecht) en in Warmenhuizen (sporthal de Doorbraak). Er doen vijf Spaarnestad-teams mee: meisjes C en meisjes B (spelen in de Opgang in Zwaag), meisjes A (in sporthal de Doorbraak), jongens C en jongens B (spelen in de Drecht in Enkhuizen).

Bij meisjes C gaat het tussen PDK Huizen en Spaarnestad en die treffen elkaar meteen om 10.00u in de Opgang.Daarna spelen onze meisjes C de beslissende  wedstrijd tegen VVAmsterdam om 11.20u. Plaatsing bij de beste twee van deze poule is realistisch.

Bij meisjes B gaat het uiteindelijk tussen Compaen en Spaarnestad (spelen tegen elkaar om 17.00u in de Opgang). Spaarnestad moet daarvoor om 16.00u Albatros verslaan.

Bij meisjes A gaat het tussen Forza Hoogland en Spaarnestad. Die wedstrijd is meteen om 10.00u in de Doorbraak in Warmenhuizen. Daarna moet Spaarnestad de positie uitbouwen of consolideren (afhankelijk van het resultaat tegen Forza Hoogland)

Jongens C kunnen in de Drecht vrijuit spelen. De kans dat Spaarnestad hier de finale haalt is klein. Het team heeft wel twee leuke wedstrijden: om 9.00u tegen Taurus en om 11.00u tegen Madjoe.

Jongens B heeft nog volop kansen in de Drecht. Ze mogen vier wedstrijden op deze zondag spelen. Om 12.00u tegen Compaen, om 14.00u tegen Inter Rijswijk (waarschijnlijk de lastigste wedstrijd), om 15.00u tegen de Boemel en om 17.00u tegen Taurus. Een lekker lange volleybaldag voor deze jongelingen. Het wordt zwaar voor onze JB door de concurrentie van Inter Rijswijk, PDK Huizen en Zovoc.

Kom Kijken!

Andre Triep