Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Spaarnestad-mini's genieten tijdens beachvolleybal

Geplaatst op:
16 februari 2019
Door:
Andre Triep
Categorie:
Algemeen

Op zaterdag 9 februari vond het maandelijks toernooi van de mini's plaats in het zand van The Beach in Aalsmeer. Met 20 teams nam de mini-afdeling van VCSpaarnestad deel aan de competitie van de speelkern Haarlem, die 1 keer per seizoen plaats vindt in The Beach in Aalsmeer. Binnen was de temperatuur behaaglijk en kinderen, ouders en begeleiding hebben geweldig genoten van het spel dat hartverwarmend was.

In de hoogste poule (6A) speelden vier Spaarnestad-teams tegen elkaar. In de zaal winnen meestal de jongens van team Het Gevaar, maar hun snelheid kunnen ze in het zand minder uitbuiten. En de meisjes waren natuurlijk extra gemotiveerd door de winst bij het EK Beach  in Den Haag door Sanne Keizer (uit Haarlem) met haar partner Madeleine Meppelink (zie foto hierboven). De Volleyknallers bleven daardoor het Gevaar voor. En ons team VCHonger werd eerste in de poule 6B en nam daardoor de plaats van de Volleykonijnen over. Dus op 9 maart weer vier Spaarnestad-teams in de hoogste poule.

Het leukste om naar te kijken waren de jongste kinderen. De Iniminies (heel jong) deden voor het eerst mee en was het gezellig in hun hoek van de zaal. Lekker in het zand bewegen en de ouders aan de kant erbij om aan te moedigen of gewoon te kijken. En wat gingen die Spaarnestad-kinderen voor elke bal. Het Sterrenteam werd eerste in hun poule. Bij de Iniminies deden de resultaten er eigenlijk nog niet toe.

 

Later meer

Andre Triep