Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

TC enquêtes

Geplaatst op:
3 maart 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Het einde van het seizoen is weliswaar nog niet direct in zicht, toch denken we al over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om de TC's in staat te stellen die goed te starten is de mening van de leden van groot belang. Daarom ook dit jaar weer de TC enquête, waarin we je vragen naar je ervaringen over het afgelopen seizoen en je plannen voor komend seizoen.

Op dit moment zijn er 3 enquêtes, voor de competitiespelende senioren, inclusief zitvolleyballers, voor de recreanten en 1 voor de junioren.

Vul de enquêe zo volledig mogelijk in en vergeet vooral de toelichting niet. We kunnen niet beloven dat we aan alle wensen kunnen voldoen, maar ideeën, tips en suggesties zijn welkom! Als je behoefte hebt aan een gesprek met een van de TC-leden kun je dat ook aangeven. Vul de enquête tijdig in; uiterlijk 31 maart.

Invullen doe je online. Zorg dat je bent ingelogd en ga naar de enquête voor junioren, de senioren of de recreanten.

Heb je niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten, reset dan je wachtwoord.

Je gebruikersnaam is altijd voornaam.achternaam, als je een tussenvoegsel in je naam hebt is het voornaam.tussenvoegsel.achternaam. Lukt het helemaal niet, neem dan contact op met de webmaster.