Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

De kijk van Herbert - 3

Geplaatst op:
14 maart 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Mijn vorige blog bevatte een aantal fouten. Zo liet ik op een mooie volleybaldag Ber de blaadjes brengen. Rudie maakte mij er op attent dat dit al anderhalf jaar lang door anderen wordt gedaan. Inderdaad. Beetje opletten jongen !! Het zal de leeftijd wel zijn.

Over leeftijd gesproken. Laatst was ik jarig (60 alweer) en heb besloten een feestje te geven waar mensen uit verleden en heden samen kwamen. Het mooie was dat al die mensen een soort palet van het leven vormden. Het was fantastisch om mensen te zien, waar ik vroeger mee volleybalde, werkte of wat dan ook deed. Er werden herinneringen opgehaald, er werd gelachen en er werden nieuwe afspraken gemaakt.

De club bestaat alweer een aantal jaren en geeft plezier aan een heleboel mensen van jong tot oud. Ook Spaarnestad heeft alweer veel oud leden. Daarbij de oud leden van de fusieclubs opgeteld komen we op een bijna oneindige lijst van mensen. Mensen, die ooit het volleybal de rug hebben toegekeerd en nog steeds op zoek zijn naar een nieuwe invulling van hun leventje. Wat moet je gaan doen als je niet meer volleybalt ? Zij hebben goede herinneringen aan hun volleybaltijd. Ze weten wat ze missen.

Het leek ons leuk om met oud leden een nieuwe traditie in het leven te roepen. Op de laatste thuis zaterdag van maart gaan we ze allemaal uitnodigen om te komen kijken. We maken er geen re√ľnie van. Het moet een traditie worden. Oud leden komen gewoon weer eens een zaterdagmiddag naar de Beijneshal om volleybal te kijken, elkaar te ontmoeten en wie weet : nieuwe afspraken te maken.

Aan jullie de oproep om oud leden te benaderen om op zaterdag 30 maart a.s. te komen kijken. Vraag ook aan degene die je uitnodigt of hij zij nog andere oud leden kent, die weer anderen kent etc. Spread the news !!

Ik weet zeker dat mensen dit leuk gaan vinden en dat we een volle hal zullen hebben. Wat er verder uit voort komt zien we wel. Het leuke is dat mensen weer eens met elkaar verbonden worden en dat de band met Spaarnestad weer eens wordt aangetrokken. Ook dat is een functie van een vereniging als Spaarnestad.