Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Voortgang bouw nieuwe sporthal

Geplaatst op:
19 maart 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Het bestuur heeft beloofd om de leden regelmatig op de hoogte te houden van de ontwikkelingen betreffende nieuwbouw van de sporthal die in Haarlem Noord gebouwd gaat worden.

Hieronder een samenvatting van het bericht dat de gemeentelijke coƶrdinator hierover heeft gestuurd.

Dinsdag 19 maart 2019 worden de startnotitie, aanvraag voor het voorbereidingskrediet en het advies voor een variant keuze in het college van burgemeester en wethouders besproken. Als het college van burgemeester en wethouders positief besluit worden de stukken vervolgens doorgezonden naar de commissie 'Samenleving' om te agenderen voor de vergadering van donderdag 4 april 2019.
De commissie besluit hoe en of de stukken geagendeerd worden voor de raadsvergadering van donderdag 18 april 2019.
Na afloop van de collegevergadering worden de stukken online gepubliceerd en kunt u deze bekijken op de site. Een aantal bijlagen bij het raadsbesluit bevat financiƫle informatie over het project en zijn met het oog op de aanbesteding geheim verklaard.

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Onze voorzitter Arie Jan v.d. Schaaf is steeds betrokken bij de ontwikkelingen betreffende de sporthal. Hij wordt daarin geadviseerd door Jaap Vos, die ook bij het overleg aanwezig is.

Namens het bestuur,
Jan Koehorst, secr.