Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

MIni

Mininieuws

Geplaatst op:
28 maart 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
mini

De komende weken zijn drukke tijden voor de mini's en de minicommissie.

Vrijdag 5 april worden de oudste mini's bijgepraat over hun aanstaande overgang naar de C-jeugd. De bijeenkomst is in de Beijneshal, boven in het zaaltje aan het eind van de gang (achter de tribunes). We starten om 17 uur. Zorg dus dat je eerder bent als je normaal pas om half 6 traint. Voor degenen die normaal vanaf 16 uur trainen, stopt de training die vrijdag om 17 uur, zodat je hierbij kunt zijn. Deze bijeenkomst is dus voor zowel ouders als kinderen en er zullen zowel trainers en begeleiders van de miniā€™s als van de C-jeugd aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

De dag erna, zaterdag 6 april, vindt de Mini-maxi activiteit plaats. Hierover lees je meer in de agenda.

Vrijdag 12 april is het alweer tijd voor de laatste trainingen. Dan kan nog 1 keer hard worden getraind voor het laatste toernooi van het seizoen, dat de volgende dag plaatsvindt.

Maar als je dacht dat het seizoen dan afgelopen was, dan heb je het mis! Eerst is er op vrijdag 19 april nog het jaarlijkse Mini Familie toernooi. Ook daarover lees je meer in de agenda.

En als klap op de vuurpijl wordt eind mei het traditioneleĀ minikamp georganiseerd. Dat is altijd heel populair en snel vol, dus als je nog niet aangemeld bent kun je dat maar beter snel regelen!