Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Deze 5 Spaarnestadteams spelen zaterdag PD

Geplaatst op:
19 april 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Zaterdag is de dag van de waarheid voor dames 2, dames 5, dames 12, heren 3 en heren 7. Zij spelen in de verlenging van de competitie om klassebehoud of promotie af te dwingen.

Dames 2 speelt vanaf 14:00 uur in de Westfrieslandhal in Wognum om degradatie uit de derde divisiete voorkomen. Tegenstanders zijn Compaen 2, dat als 10e eindigde in een andere derde divisie poule en SVU 1, dat 2e werd in de promotieklasse.

Dames 5 speelt vanaf 14:00 uur in sporthal Duinwetering in Noordwijk om promotie naar de promotieklasse. Tegenstanders zijn Taurus 2, dat 10e werd in de promotieklasse en Forza Hoogland, dat 2 werd in een andere eerste klasse poule.

Dames 12 speelt vanaf 10:00 uur in sporthal Aetsveld in Weesp om promotie naar de tweede klasse. Tegenstanders zijn SAS'70 3, Voleem 3 en Bevokk 3, die 2e/3e werden in andere derde klasse poules.

Heren 3 speelt om 15:15 uur sporthal Aetsveld in Weesp een wedstrijd om promotie naar de derde divisie tegen Switch Hooglanderveen, dat 10e werd in die divisie.

Heren 7 speelt vanaf 14:00 uur in de Westfrieslandhal in Wognum om degradatie uit de eerste klasse te voorkomen. Tegenstanders zijn Amsterdam 5, dat 10e werd in de andere eerste klasse poule en Compaen 4, dat tweede werd in de tweede klasse.

De wedstrijd van H3 is om 3 gewonnen sets, de andere wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets. De eventuele beslissende 3e of 5e set is tot 15 punten, met de gebruikelijke veldwissel bij 8.

Wil je meer informatie over de wedstrijden, kijk dan in het overzicht van de bond, op deze pagina met verschillende overzichten van het (concept) speelschema. Scroll naar beneden en kies 'Regio West', daarna het Concept PD speelschema 2018-2019.

Alle teams veel succes!