Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Wisselend succes in PD

Geplaatst op:
25 april 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
wedstrijdverslagen

Dames 2 heeft zich gehandhaafd in de derde divisie. In twee spannende wedstrijden werd gewonnen van SVU en Compaen 2. Bij beide wedstrijden moest er een derde set aan te pas komen, waarin dames 2 aan het langste eind trok. Daardoor is degradatie afgewend.

Dames 5 speelde om promotie naar de promotieklasse. De eerste wedstrijd was meteen een spannende. Een derde set moest de beslissing brengen. Op 14-13 voor dames 5 gaf de scheidsrechter de service van Taurus in terwijl deze door de benen van de coach werd geslagen. Daardoor kwam Taurus op 14-14, waarna zij ook de set wonnen. Omdat zij ook de tweede wedstrijd wonnen, was de tweede plek in de poule het hoogst haalbare. Dames 5 won de laatste wedstrijd tegen Forza Hoogland en eindigde daarmee als tweede.

Dames 12 speelde een vierkamp om een plek in de tweede klasse. Ze wisten echter slechts een van deze wedstrijden te winnen en eindigden als vierde.

Heren 3 is er niet in geslaagd een plek in de derde divisie te veroveren. De wedstrijd tegen Switch Hooglanderveen ging helaas met 3-0 verloren.

Heren 7 is helaas gedegradeerd naar de tweede klasse. De eerste wedstrijd in de PD ging verloren, Amsterdam 5 was met 2-0 te sterk. Daarna werd met 2-1 gewonnen van Compaen 4. Compaen won daarna met 2-1 van Amsterdam. Daardoor pakte Amsterdam de plek in de eerste klasse en werd heren 7 derde.