Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Spaarnestad-mini's winnen 5 kampioensbekers

Geplaatst op:
3 mei 2019
Door:
André Triep
Categorie:
Algemeen

Op de afsluitende competitiedag in Kudelstaart hebben de mini's van Spaarnestad 5 kampioensbekers gewonnen, terwijl we met 21 mini-teams meededen. Een van de 5 kampioensteams hebben we hier op de foto: VC Honger. Zelfs aan het eind van het seizoen hadden deze jongens nog honger naar de bal, naar succes. In hun poule (poule B van het hoogste niveau: niveau 6) werden ze ongeslagen kampioen. Een mooie prestatie, maar er waren nog 4 Spaarnestad-miniteams die in de A-poule om de beker streden. Die beker werd gewonnen door het team het Gevaar. Zij zijn de kampioen van de speelkern Haarlem en mogen nu op zaterdag 11 mei onze speelkern vertegenwoordigen op de regiofinale van de regio West. Die vindt plaats in Bovenkarspel en wordt georganiseerd door Simokos.

In poule 6D was er ook een Spaarnestad-team dat kampioen werd: de Volleyninja's. Dat geldt ook voor de Volleygirls die in poule 6F de beker wonnen. Ja op dat hoogste niveau (niveau 6) zijn we dominant aanwezig met 10 sterke teams.

Maar ook op het hoogste niveau van niveau 4 was de beker voor Spaarnestad: de Volleyboys waren de sterkste in poule 4A. We deden ook nog mee in de poules 4B en 4C, maar daar geen bekers. En ook in poule 3B aanwezig. Leuk was dat we met de allerjongste kinderen (5-7 jaar) 4 teams op niveau 2 hadden. Het blijft instromen en met ruim 100 mini's zijn we verreweg de grootste in onze omgeving en met het aandeel jongens is ook niet veel mis.

Team het Gevaar gaat zich nu voorbereiden voor de regiofinale op 11 mei. En al de andere Spaarnestad-minis? Die gaan natuurlijk beachen op BAVO Beach.

Andre Triep