Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Voorlopige teamindeling beschikbaar

Geplaatst op:
7 juli 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Het heeft even geduurd, maar vandaag staan de teamindelingen van de dames, heren 1-3, heren 8-14, jeugd en mini's op de site. De indeling van recreanten en zitvolleyballers komt ook spoedig beschikbaar.
De TC's hebben weer hard gewerkt om rekening te houden met alle wensen en ideeën. We snappen dat sommige mensen blij zullen zijn met de indeling, maar dat anderen wellicht teleurgesteld zullen zijn.

De teamindeling zoals die nu gepubliceerd is, is in principe de indeling waar we komend seizoen mee aan de slag gaan. Het blijft echter nog een voorlopige teamindeling. Het kan zijn dat er omstandigheden komen die vragen om kleine wijzigingen in de indeling.

De teamindeling voor de heren is helaas nog niet helemaal rond. Door een aantal onvoorziene recente ontwikkelingen binnen het Heren-volleybal, is er op het laatste moment nog een flinke uitdaging ontstaan rondom de teams Heren 4 t/m Heren 7.

De Heren-TC is momenteel druk bezig om met elkaar een passende oplossing te vinden om het voor alle betrokkenen zoveel mogelijk naar tevredenheid ingevuld te krijgen. De TC hoopt hier op korte termijn uit te komen, maar we willen niet langer wachten met het het publiceren van de concept teamindeling van de overige teams.

Om die reden hebben we besloten de concept indelingen te publiceren en laten we Heren 4 t/m Heren 7 nog even leeg. Afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden zou het kunnen zijn dat er nog effecten kunnen optreden voor de teams in de Tweede Klasse, maar uiteraard doet de TC er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Onder 'teams' staat een pagina met 'alle teams' waarop je op zoek kunt gaan naar je eigen naam, wanneer je bent ingelogd zie je bij 'My vcSpaarnestad' direct de naam van het team waarin je staat ingedeeld.

De TC heeft alle leden ingevoerd die per vandaag daadwerkelijk als lid staan ingeschreven. Van een aantal nieuwe aanmeldingen is de inschrijving nog niet binnen / nog niet verwerkt, zodoende kan het voorkomen dat er namen ontbreken in een team. Het kan dus zijn dat er bijvoorbeeld 8 teamleden in jouw team gepubliceerd staan, maar dat je team in werkelijkheid zal bestaan uit 9 of 10 spelers. Zodra de inschrijving van deze nieuwe leden is verwerkt zullen de spelers in kwestie worden toegevoegd. Hierover zullen we in principe niet nader berichten.

Trainingen

Naast de de teamindeling is ook het vinden van trainers voor de teams een flinke uitdaging geweest voor de TC's. Gelukkig is het voor de meeste teams gelukt een passende trainer te vinden. Voor een aantal teams zijn we nog op zoek. Wellicht lukt het jou om deze teams training te geven, bijvoorbeeld omdat je voor of na één van deze teams traint. 

  • Heren 3 (dinsdag 21.00-22.30 Beijnes)
  • Heren 8 (maandag 20.30-22.00 Kennemer)
  • Dames 13 (maandag 19.00-20.30 Kennemer)
  • Recreanten (dinsdag 19.30-21.00 Kennemer)
  • Instroomgroep (maandag 20.30-22.00 Kennemer, groep gericht op het aanleren van volleybaltechnieken, waarna doorgestroomd kan worden naar een competitieteam of recreantenteam)
  • Zitvolleybal (maandag 19.30-22.30 Kennemer)
  • Jongens B2 (dinsdag 17.30-19.30 Beijnes, of woensdag 18.00-19.30 Kennemer)
  • Meisje B3/4 (maandag 17.30-19.00 Beijnes)
  • Meisjes B5/6 (maandag 17.30-19.00 Beijnes)

Mini indelingen

De mini's hebben vanuit de Minicommissie een e-mail ontvangen met de start indelingen, inclusief toelichting. We hebben weer twee groepen in eerste instantie samen, allemaal onder de naam minigroep 2. Minigroep 3 zal dus in eerste instantie leeg blijven. Ook minigroep 12 bestaat nog niet en minigroep 10 is een instroomgroep.

E-mail

Let op, ook de mail-adressen van de teams zijn nu aangepast, dus gebruik het adres van je nieuwe team als je een mail aan je teamgenoten wilt sturen.

Competitie

De competitie start in de week van 16 september.

Wanneer je vragen hebt over de indeling, of één van bovenstaande teams graag training wil geven, dan kan je contact op nemen met de betreffende TC, middels één van de volgende mailadressen. 

Heren: tcheren@vcspaarnestad.nl
Dames: tcdames@vcspaarnestad.nl
Jeugd: tcjunioren@vcspaarnestad.nl
Recreanten:tcrecreanten@vcspaarnestad.nl
Zitvolleybal:tczitvolleybal@vcspaarnestad.nl

Wij hopen dat we er met zijn allen weer een mooi seizoen van kunnen maken!

Maar eerst, een fijne zomer en wellicht zien we elkaar op Bavo Beach. 

Sportieve groet,
Namens alle TC’s en het Bestuur